Nye praktfulle villaer med svømmebasseng, hage og utsikt i Finestrat

  €439,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Carrer Brasil, Finestrat, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03509, Spania
Til salgs Nybygg

Nye praktfulle villaer med svømmebasseng, hage og utsikt i Finestrat

Carrer Brasil, Finestrat, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03509, Spania
  €439,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on september 6, 2021 at 1:43 pm
 • ID: NEW194
 • Pris: €439,900
 • Size: 288 m2
 • Lot: 550 m2
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Nytt prosjekt i Finestrat bestående av 28 villaer med praktfull utsikt over Benidorm og Middelhavet med 3 soverom, 3 bad, svømmebasseng, hage og solarium. Det er mulighet for å ha en kjeller med et ekstra soverom og et bad eller et ekstra oppholdsrom med en liten uteplass.

Husene er fordelt på 2 etasjer, første etasje har en romslig og lys stue / spisestue med åpent kjøkken med utgang til terrassen, hagen og svømmebassenget. Det er også 2 soverom og et bad i første etasje. I andre etasje er det et soverom til med eget bad. Og til slutt, på taket er det en stor terrasse med flott utsikt. Husene er veldig lyse og åpne med en skandinavisk vibe.

Tomtene varierer fra 550m2 hvor det er god plass til det private bassenget, hagen og parkering.

Disse boligene er en del av et kompleks med store grøntområder, fellesområde med svømmebasseng og områder for avslapning.

Alt dette ligger i et flott område hvor du kan nyte unik utsikt over kysten og ha alt i nærheten , for eksempel er det bare 30 minutter fra Alicante by, som har en internasjonal flyplass, i tillegg kan du nyte fornøyelsesparker, golfbaner, tur- og klatreruter og selvfølgelig vakre strender hvor du kan dyrke vannsport eller bare koble av og slappe av med en god svømmetur og sole deg alt  innenfor en radius på 3 km. Distanse til strand er 2,65 km.

Ta kontakt med oss ​​hvis du vil ha mer informasjon om disse villaene.

 

Altea

Altea er best kjent for sin “gamleby” med stemningsfulle brosteinbelagte smale gater. Kombinasjonen av livlige kafeer og restauranter, husflid butikker, kunstgallerier og kirkeplassen med fantastisk utsikt over havet gjør dette til et sted alle bør oppleve. Strand og sjøpromenade er også i umiddelbar nærhet.

 

Benidorm

Benidorm, en av de mest populære byene i Spania, ligger kun 8,2 km unna SaliSol Hills. Med strender både i Benidorm, Cala de Finestrat og Villajoyosa er mulighetene mange for for å nyte dagene både alene og med de du er glad i. Du finner både restauranter, underholdningstilbud og mulighet for å utøve forskjellige typer vannsport. Benidorm er også kjent for sitt natteliv, luksushotell og casino. Benidorm er også veldig familievennlig og tilbyr mange typer aktiviteter for både store og små som i fornøyelsesparken Terra Mítica og Aqualandia.

 

Finestrat

Finestrat er en fjellandsby som kan kjennetegnes sin høyde over havet og beliggenhet ved Puig Campana. Dette nydelige stedet er lokalisert ved bunnen av fjellet. Du kan gå gjennom trange gater, oppsøke spektakulære utsiktspunkter og severdigheter. Fjellandsbyen har beholdt sin originale karakter og arkitektur (monumenter, kirke og tårn).

 

Polop

Polop har et sentrum som består av gammel tradisjonell arkitektur, med trange gater som er tilknyttet the øvre området hvor “Iglesia de San Pedro” ligger. Kirken og slottet gir er med på å forme Polop sin unike utsikt og er en av de mest severdige stedene på Costa Blanca.

Dette er et rolig sted hvor man har alt man trenger for å dekke daglige behov, som restauranter, kafeer, butikker og skoler. Med bil er man bare 15 minutter unna både Altea og Benidorm. Flyplassen i Alicante tar det bare 30 minutter å kjøre til.

 

 

NEW194
 • Area Benidorm, Finestrat, Marina Baja
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol