Nye nydelige rekkehus med egen hage i Ciudad Quesada

  €240,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Avenida Jerez de la Frontera, Ciudad Quesada, Urbanización Doña Pepa, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania
Til salgs

Nye nydelige rekkehus med egen hage i Ciudad Quesada

Avenida Jerez de la Frontera, Ciudad Quesada, Urbanización Doña Pepa, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania
  €240,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mai 24, 2021 at 9:09 pm
 • ID: NEW180
 • Pris: €240,000
 • Størrelse: 103 m2
 • Tomt: 162 m2
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Marabú Lagoon er et moderne og vidunderlig residensielt område som ligger ved Ciudad Quesada og Doña Pepa. Dette er kun en kort kjøretur fra sandstrendene i Guardamar og lagunene i Mata Natural Park. Innen gangavstand har man både butikker og kafeer.

I dette residensielle området er det 9 nye rekkehus til salgs.

Boligene har åpen løsning mellom stue med spiseområde og kjøkken, 3 soverom, 2 bad og privat hage med tilgang til et fellesområde med grønt areale og basseng.

I prisen er det også inkludert air conditioner, interiør og eksteriør lys, elektriske persienner, fullt møblert bad med dusjvegg, antikalk-system for vannrør, kjøkkeninnredning med ventilasjonssystem.

Det er også mulighet for å bygge takterrasse med tilgang fra andre etasje.

Rekkehusene er med materialer i høy kvalitet. Ansvarlig for denne byggeprosessen er en utbygger som er godt ansett og har lang erfaring.

 

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

 

 

 

Doña Pepa

Like ved Ciudad Quesada finner du det moderne boligområdet Doña Pepa. Preget av vakre, private villaer, frodige hager og svømmebasseng. I sentrum finner du alle nødvendige fasiliteter som barer, restauranter, internasjonale supermarkeder, legesenter, spa, treningssenter, og til og med badeland og hotell.

Doña Pepa ligger nydelig til, blant appelsintrær og rett ved den rosa saltsjøen og naturpark.

Vil du på stranden er du kun 10 minutter unna i bil og kan velge mellom de idylliske hvite sandstrendene enten i Guardamar eller La Mata.

Når du bor i Doña Pepa er du også i nærheten av større byer som Guardamar og Torrevieja, hvor du finner fantastisk shopping og den pulserende energien spanske byer har å by på.

Doña Pepa er perfekt for deg som vil være i nærheten av strand, by, og alle festligheter, men vil trekke seg tilbake etter en hektisk dag med et glass vin på terrassen med nydelig utsikt til saltsjø og appelsintrær.

 

NEW180
 • Områder Ciudad Quesada, Doña Pepa
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter
Toni Larsen
 • Toni Larsen

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Toni Larsen
 • Toni Larsen