NYE moderne rekkehus 50 meter fra strand i Guardamar

  €545,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
35, Carrer Argentina, Urbanització Pinar de Guardamar, Guardamar del Segura, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03140, Spania
Til salgs Nybygg

NYE moderne rekkehus 50 meter fra strand i Guardamar

35, Carrer Argentina, Urbanització Pinar de Guardamar, Guardamar del Segura, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03140, Spania
  €545,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mai 13, 2021 at 5:29 pm
 • ID: NEW170
 • Pris: €545,000
 • Størrelse: 140 m²
 • Tomt: 278 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Fantastisk prosjekt bestående av tre hus bygd på rekke, med en helt eksklusiv arkitektonisk design med moderne linjer og nordisk stil. Prosjektet er bygd på den beste beliggenheten i Guardamar del Segura, bare 50 meter fra stranden og i hjertet av byen.

To av husene har 3 soverom og 3 bad siden de ligger på en hjørnetomt på hele 278,63 m2  og boligene er på 140,80 m2. Prisen starter fra € 695,000.

Midt-huset har 2 soverom og 2 bad siden det er en mindre tomt på 165,20 m2 og 125 m2 bolig. I dette tilfellet er prisen fra € 545 000.

Alle boligene er fordelt på 2 etasjer, hovedetasjen er det en lys stue med integrert kjøkken og et gjestetoalett, hele etasjen med utsikt over det private bassenget og stranden. I underetasjen har du alle soverommene, badene og galleriet. Og på taket er det en stor takterrasse med panoramautsikt over havet.

Husene har gode konstruksjonskvaliteter og detaljer i sin utførelse, i tillegg til at de har et aero-termisk system, vannbåren gulvvarme og klimaanlegg.

Utenfor har du et fint privat basseng med sjøutsikt hvor du kan nyte solen og den hyggelige brisen på stranden ved siden av hageområdet. I tillegg til å ha et privat parkeringsområde for bilen din.

Utvilsomt er beliggenheten til disse hjemmene stjernen i dette prosjektet, siden det ligger i hjertet av Guardamar del Segura hvor du kan gå hvor som helst og selvfølgelig privilegiet å ha stranden bare 50 meter unna, som gjør det til en reell investering.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

NEW170
 • Områder Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol