Nye moderne leiligheter med felles basseng og spa i El Raso

  €211,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

Nye moderne leiligheter med felles basseng og spa i El Raso

  €211,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on januar 18, 2023 at 1:49 pm
 • ID: NEW035
 • Pris: €211,000
 • Size: 108 m2
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • House type: Leilighet
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Nyeste fasen av et veletablert leilighetskompleks i El Raso, et område av Guardamar på Costa Blanca sør. Her har man et stort utvalg av fasiliteter som supermarkeder, barer, restauranter og muligheter for idrettsaktiviteter er tilgjengelig bare en kort kjøretur unna. De fantastiske strendene i Guardamar er bare 10 minutter unna med bil, og for naturelskere er La Mata Natural Park nært nok til å kunne gå og sykle dit.

Dette prosjektet tilbyr leiligheter med 2 og 3 soverom, 2 bad i tre forskellige modeller:

 • Hovedetasje med hage
 • Midt-etasje med stor terrasse
 • Penthouse med privat solarium (takterrasse)

Alle leiligheter har en åpen løsning mellom stue med spisedel og kjøkken, noe som gjør at man får dra nytte av det naturlige lyset i hele hoveddelen, med utsikt over det imponerende fellesområdet.

Det store fellesområdet er høydepunktet med å eie en leilighet i dette prosjektet. Stor grønn hage, flere basseng for både voksne og barn, område med lekeapparater for barn, spa fasiliteter med sauna og gym, i tillegg til undergrunnsparkering.

Hver leilighet er det mulig å skreddersy løsninger med mange muligheter for valg av materiale, og det er inkludert pre-installasjon av Air Conditioner, innebygget skap, lyspakke, video intercom og plass for parkering.

 

El Raso

Det veletablerte boligområdet El Raso, finner du en 10 minutters kjøretur innenlands fra kystbyen Guardamar del Segura og dens hvite sandstrender.

Kjent for sitt gode og imøtekommende internasjonale miljø, er El Raso et svært sjarmerende område med en rekke fasiliteter som barer, restauranter, veterinær, frisører og butikker innen gangavstand.

El Raso ligger veldig fint til, blant appelsinåkre og rett foran den nydelige rosa saltsjøen hvor du finner mange idylliske tur stier.

 

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

 

 

NEW035

Address

 • Area El Raso, Guardamar del Segura
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol