Nye moderne leiligheter 5 min kjøring fra strand i Punta Prima, Torrevieja

  €185,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Avenida Espuña, Urbanización Lagomar Playa II, Urb. La Ceñuela, Los Balcones, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03186, Spania
Nybygg

Nye moderne leiligheter 5 min kjøring fra strand i Punta Prima, Torrevieja

Avenida Espuña, Urbanización Lagomar Playa II, Urb. La Ceñuela, Los Balcones, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03186, Spania
  €185,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on juni 17, 2021 at 10:56 am
 • ID: NEW186
 • Pris: €185,000
 • Size: 68 m2
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • House type: Leilighet

Beskrivelse

Nytt boligområde med leiligheter i Punta Prima, Torrevieja. Dette prosjektet,  kun 5 minutters kjøring unna strand, er i et område som er nært både et kommersielt området i Orihuela Costa og sentrum av Torrevieja.

Leilighetene kommer både som 2 og 3-roms i forskjellige stiler: Leiligheter i hovedetasjen med store terrasser, romslige duplex leiligheter og penthouse med privat solarium (takterrasse).

I dette boligprosjektet er det lett å få en “tropisk” følelse med det store grønne området utstyrt med svømmebasseng, områder for å slappe av, hengekøyer og separat område for barn. Man har også mulighet for parkering og oppbevaringsrom i undergrunnen.

 

Punta Prima

Sør for Torrevieja finner du den stadig mer populære strandbyen Punta Prima, som trekker til seg mange besøkende og nye beboere, som følge av den hyppige fremveksten av høykvalitets luksusboligområder.

Punta Primas plassering er unik og fantastisk. Her er du i gåavstand til noen av de beste strendene på hele kysten, nærme saltvannsinnsjøene, i nærheten av flere golfbaner, og nærme mange storslagne shopping destinasjoner som La Zenia Boulevard.

Punta Prima ligger en 25 minutters kjøretur fra San Javier flyplass, og 45 minutter fra Alicante.

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.

 

 

 

NEW186
 • Area Punta Prima, Torrevieja
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol