Nye modern villaer med 2, 3 eller 4 soverom i nydelige Polop

  €198,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Serrella, Urbanización Polop Paradis, Polop, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03520, Spania
Til salgs Nybygg

Nye modern villaer med 2, 3 eller 4 soverom i nydelige Polop

Calle Serrella, Urbanización Polop Paradis, Polop, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03520, Spania
  €198,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on september 10, 2021 at 1:28 pm
 • ID: NEW196
 • Pris: €198,000
 • Soverom: 4
 • Bad: 2
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Moderne villaer i Polop med 2,3 eller 4 soverom med mulighet for privat basseng og solarium i et praktfullt privat boligområde med store fellesarealer. Boligområdet består av 185 hus i avantgarde-stil med mulighet for å velge mellom en- eller to-etasjers villaer. Beliggende i en unik setting omgitt av naturlige grønne områder, fjell og sjø.

Tilgjengelige modeller:

 • 2 soverom fra 198 000€
 • 3 soverom fra 234 000€
 • 4 soverom fra 430 000€

 

Alle husene har 2 bad, store stuer med åpent amerikansk kjøkken, innendørs parkering med plass for 1-2 biler avhengig av hvilken tomt man velger, terrasse, hage med beplanting og kunstgress og forhåndsinstallasjon av AC.

Komplekset er i et avlukket område med automatiske porter aktivert med fjernkontroll og området er overvåket med overvåkingskameraer.

Det er store flotte, skogkledde og solrike fellesarealer med et lekeområde for barn. Det har også et fellesbygg for fritidsbruk og et sosialt samlingsrom.

Det er også et stort basseng for voksne og barn som ligger i den sentrale delen av fellesområdet.

Komplekset er lett tilgjengelig, i et praktfullt område omgitt av sjø og fjell med turstier, grønne områder, noen få meter fra kafeer og restauranter, 15 minutters gange fra Polop og 4 minutter med bil, nøyaktig 15 minutter fra la Nucía og 20 minutter fra Benidorm og Altea. Distanse til strand er 8 km.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående disse boligene.

 

Altea

Altea er best kjent for sin “gamleby” med stemningsfulle brosteinbelagte smale gater. Kombinasjonen av livlige kafeer og restauranter, husflid butikker, kunstgallerier og kirkeplassen med fantastisk utsikt over havet gjør dette til et sted alle bør oppleve. Strand og sjøpromenade er også i umiddelbar nærhet.

 

Benidorm

Benidorm, en av de mest populære byene i Spania, ligger kun 8,2 km unna SaliSol Hills. Med strender både i Benidorm, Cala de Finestrat og Villajoyosa er mulighetene mange for for å nyte dagene både alene og med de du er glad i. Du finner både restauranter, underholdningstilbud og mulighet for å utøve forskjellige typer vannsport. Benidorm er også kjent for sitt natteliv, luksushotell og casino. Benidorm er også veldig familievennlig og tilbyr mange typer aktiviteter for både store og små som i fornøyelsesparken Terra Mítica og Aqualandia.

 

Finestrat

Finestrat er en fjellandsby som kan kjennetegnes sin høyde over havet og beliggenhet ved Puig Campana. Dette nydelige stedet er lokalisert ved bunnen av fjellet. Du kan gå gjennom trange gater, oppsøke spektakulære utsiktspunkter og severdigheter. Fjellandsbyen har beholdt sin originale karakter og arkitektur (monumenter, kirke og tårn).

 

Polop

Polop har et sentrum som består av gammel tradisjonell arkitektur, med trange gater som er tilknyttet the øvre området hvor “Iglesia de San Pedro” ligger. Kirken og slottet gir er med på å forme Polop sin unike utsikt og er en av de mest severdige stedene på Costa Blanca.

Dette er et rolig sted hvor man har alt man trenger for å dekke daglige behov, som restauranter, kafeer, butikker og skoler. Med bil er man bare 15 minutter unna både Altea og Benidorm. Flyplassen i Alicante tar det bare 30 minutter å kjøre til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEW196
 • Area Benidorm, La Nucia, Marina Baja, Polop
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol