Nye luksusvillaer med basseng og utsikt over Guardamar i Ciudad Quesada

  €639,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
93, Calle San Miguel, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
Til salgs Nybygg

Nye luksusvillaer med basseng og utsikt over Guardamar i Ciudad Quesada

93, Calle San Miguel, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
  €639,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 28, 2022 at 2:25 pm
 • ID: NEW200
 • Pris: €639,900
 • Size: 302 m2
 • Lot: 502 m2
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Luksusvillaer med direkte tilgang til golfbanen og utsikt mot kysten av Guardamar.

Dette er et paradis for golf-elskere!

Boligkomplekset består av 3 eksklusive designboliger, med hoved arealet fordelt på én flate med 3 soverom, 2 bad, en lys åpen kjøkkenløsning og stue.

Husene er på hele 302 m2 og de kommer på tomter fra 445-503 m2.

Bassenget i infiniti-stil er i toppetasjen med vakker utsikt over golfbanen, det er også mulighet for å bygge en vinterstue og tilpasse dette vakre private området.

Alle husene har basseng, luftkondisjonering, elektriske persienner på soverommene, alle hvitevarer til kjøkkenet, fullt ferdige bad, og innvendig og utvendig belysning inkludert i prisen.

Det er også oppført en kjeller som du kan velge å ferdigstille slik du ønsker.

De har et privat fellesareal, med fotgjengerinngang og automatiske porter for biler, hele fellesarealet ferdig med grøntarealer og komplett belysning.

Fra fellesområdet har du direkte tilgang til golfbanen med mulighet for å begynne å spille fra nærmeste hull.

Det ligger i et av de mest eksklusive og rolige områdene i Ciudad Quesada. Det er en unik mulighet til å nyte et nybygd luksushus på første linje av La Marquesa Golf.

Distanse fra stand: 5,89km.

 

Rojales

Langs Segura elven, 10 minutter innenlands for Guardamar del Segura, ligger den sjarmerende landsbyen Rojales.

Rojales regnes som en av hoved destinasjonene på gang og sykkelruten Rio Segura, og er en tradisjonell spansk liten by, livsfrisk og fargerik året rundt. Her har man alle fasiliteter og bekvemmeligheter man trenger.

Ta en spasertur og se på rådhuset og turistkontoret, det kommunale utendørs svømmebassenget, en av de flere flotte lekeplassene, samt teateret som alltid byr på en god forestilling.

Hver torsdag kan du kjøpe frukt og grønnsaker på det lokale gatemarkedet, eller ta turen til Cuevas del Rodeo og kunstnergrottene der flinke, lokale kunstnere stiller ut sine verk.

For morgenfuglene venter golfbanen La Marquesa rett ved siden av, og barna kan tilbringe dagen på badeland.

 

 

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

 

 

Doña Pepa

Like ved Ciudad Quesada finner du det moderne boligområdet Doña Pepa. Preget av vakre, private villaer, frodige hager og svømmebasseng. I sentrum finner du alle nødvendige fasiliteter som barer, restauranter, internasjonale supermarkeder, legesenter, spa, treningssenter, og til og med badeland og hotell.

Doña Pepa ligger nydelig til, blant appelsintrær og rett ved den rosa saltsjøen og naturpark.

Vil du på stranden er du kun 10 minutter unna i bil og kan velge mellom de idylliske hvite sandstrendene enten i Guardamar eller La Mata.

Når du bor i Doña Pepa er du også i nærheten av større byer som Guardamar og Torrevieja, hvor du finner fantastisk shopping og den pulserende energien spanske byer har å by på.

Doña Pepa er perfekt for deg som vil være i nærheten av strand, by, og alle festligheter, men vil trekke seg tilbake etter en hektisk dag med et glass vin på terrassen med nydelig utsikt til saltsjø og appelsintrær.
 

NEW200
 • Area Ciudad Quesada, Doña Pepa, Rojales
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol