Nye luksuriøse villaer med privat basseng i Pilar de la Horedada

  €436,800
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Avenida Reina Sofía, Lo Sáez, Pilar de la Horadada, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03191, Spania
Til salgs Nybygg

Nye luksuriøse villaer med privat basseng i Pilar de la Horedada

Avenida Reina Sofía, Lo Sáez, Pilar de la Horadada, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03191, Spania
  €436,800
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on desember 2, 2022 at 12:15 pm
 • ID: NEW237
 • Pris: €436,800
 • Size: 110 m²
 • Lot: 165 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Byggeår: 2023
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Luksus villaer i Pilar de la Horadada, med privat basseng og nydelige uteområder.Disse villaene kommer med mulighet for 3, eller 2 soverom.

Villaene som har tre soverom har et soverom i første etasje og et bad, og to soverom i andre etasje. I andre etasje er et av soverommene en stor master-suite med stor garderobe og eget bad. Det er også et bad til. Alle soverom kommer med innebygde garderober med skuffer og hengestang.

Velger man villa med 2 soverom så ligger begge soverommene og to bad i andre etasje og man får da et større oppholdsområde i første etasje.

I første etasje har man da valget mellom å ha et fullt bad til eller bare et gjestetoalett med vask. Det er et luksuriøst kjøkken som kommer ferdig med alle skaper og koketopp, komfyr og en design kjøkkenvifte. Badene kommer komplett med fliser, dusj og toalett. Det er en stor åpen stue med store skyvedører ut til hagen med basseng, i bassenget har du mulighet til å velge farge på flisene.

I hagen er det plass til å parkere bilen under en pergola, hagen kommer også komplett med fliser og kunstgress. Det er også lagt opp til å ha en elektrisk port for innkjøring av bil hvis ønskelig.

Husene har også en nydelig takterrasse med kunstgress, fliser og en utedusj. Det er pre-installasjon lagt opp for både A/C og gass.

Distanse til strand: 2km.

 

Pilar de la Horadada

Den vakre og sjarmerende kystbyen Pilar de la Horadada ligger omkring en 25 minutters kjøretur nord for flyplassen San Javier i Murica, og 45 minutter unna flyplassen i Alicante.

Byen som ligger på en fantastisk strekning av hvite sandstrender med klart vann, er omkranset av fargerike frukthager og sitruslunder.

Her finner du flotte boutiques, fristende konditorier og restauranter, samt banker langs hovedgaten Calle Mayor.

Hele området er en golfers paradis, og tre flotte golfbaner ligger ikke lenger enn en timinutters kjøretur av gårde.

Strendene og strandpromenadene Mil Palmeras, Rincon og Puerto er svært populære seile og vannsports destinasjoner, på kvelden kommer området igjen til livet med et godt utvalg populære nattklubber og barer.

 

NEW237
 • Area Pilar de la Horadada
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol