Nye luksuriøse villaer med praktfull utsikt over Benidorm i Finestrat

  €499,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Finestrat, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, Spania
Til salgs Nybygg

Nye luksuriøse villaer med praktfull utsikt over Benidorm i Finestrat

Finestrat, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, Spania
  €499,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on september 3, 2021 at 1:49 pm
 • ID: NEW193
 • Pris: €499,900
 • Size: 299 m2
 • Lot: 554 m2
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Vakre luksuriøse villaer med praktfull utsikt over Benidorm og Middelhavet, omgitte av flotte grønt områder og fornøyelsesparker, golfbaner, tur- og klatreruter og selvfølgelig vakre strender hvor du kan holde på med vannsport.

Nytt prosjekt i Finestrat består av 11 villaer med praktfull utsikt over Benidorm og Middelhavet med 3 soverom, 3 bad, svømmebasseng, hage, og parkeringsplass for to biler og solarium. Det er også en egen opsjon for kjeller.

Husene er i størrelse 210-299 m2 og fordelt på to etasjer, første etasje har en romslig og lys stue / spisestue med åpent kjøkken med utgang til terrasse, hage og basseng. Det er også et soverom med eget bad og et gjestetoalett i første etasje. I andre etasje er de to andre soverommene, begge med eget bad. Og til slutt, på taket er det en stor takterrasse med en utrolig flott utsikt.

Tomtene er fra 500m2 og oppover, hvor det er privat basseng, hageområde og privat parkering for 2 biler.

Disse boligene er en del av et kompleks som har 3000m2 grønne områder og fellesarealer med et basseng i strand stil med palmer og et eget område for barna.

Alt dette ligger i et uslåelig område hvor du kan nyte unik utsikt over kysten og ha alle slags tjenester tilgjengelig, det er bare 30 minutter fra Alicante by, med Alicante flyplass, i tillegg innenfor en 3 km radius så finner du fornøyelsesparker, golfbaner, tur- og klatreruter og selvfølgelig vakre strender hvor du kan dyrke vannsport eller bare koble av og slappe av med en god svømmetur og soling. Distanse til strand er 2,65km.

 

Altea

Altea er best kjent for sin “gamleby” med stemningsfulle brosteinbelagte smale gater. Kombinasjonen av livlige kafeer og restauranter, husflid butikker, kunstgallerier og kirkeplassen med fantastisk utsikt over havet gjør dette til et sted alle bør oppleve. Strand og sjøpromenade er også i umiddelbar nærhet.

 

Benidorm

Benidorm, en av de mest populære byene i Spania, ligger kun 8,2 km unna SaliSol Hills. Med strender både i Benidorm, Cala de Finestrat og Villajoyosa er mulighetene mange for for å nyte dagene både alene og med de du er glad i. Du finner både restauranter, underholdningstilbud og mulighet for å utøve forskjellige typer vannsport. Benidorm er også kjent for sitt natteliv, luksushotell og casino. Benidorm er også veldig familievennlig og tilbyr mange typer aktiviteter for både store og små som i fornøyelsesparken Terra Mítica og Aqualandia.

 

Finestrat

Finestrat er en fjellandsby som kan kjennetegnes sin høyde over havet og beliggenhet ved Puig Campana. Dette nydelige stedet er lokalisert ved bunnen av fjellet. Du kan gå gjennom trange gater, oppsøke spektakulære utsiktspunkter og severdigheter. Fjellandsbyen har beholdt sin originale karakter og arkitektur (monumenter, kirke og tårn).

 

Polop

Polop har et sentrum som består av gammel tradisjonell arkitektur, med trange gater som er tilknyttet the øvre området hvor “Iglesia de San Pedro” ligger. Kirken og slottet gir er med på å forme Polop sin unike utsikt og er en av de mest severdige stedene på Costa Blanca.

Dette er et rolig sted hvor man har alt man trenger for å dekke daglige behov, som restauranter, kafeer, butikker og skoler. Med bil er man bare 15 minutter unna både Altea og Benidorm. Flyplassen i Alicante tar det bare 30 minutter å kjøre til.

 

NEW193
 • Area Benidorm, Finestrat, Marina Baja
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol