NYE lekre villaer og rekkehus i Benijófar

  €265,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Antonio Orts, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
Til salgs Nybygg

NYE lekre villaer og rekkehus i Benijófar

Calle Antonio Orts, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
  €265,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 26, 2021 at 9:09 pm
 • ID: NEW146
 • Pris: €265,000
 • Størrelse: 98.6 m²
 • Tomt: 372 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Byggeår: 2020
 • Boligtype: Rekkehus, Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

“La Alameda”, nytt boligområde i Benijofar med lekre boliger i moderne stil. Alle husene er romslige med lyst interiør og med privat basseng. Prosjektet består av 14 hus i alt, alle sammenhengende bortsett fra 2 som er frittstående beliggende på hjørnene.

Alle husene er fordelt på 2 etasjer. I første etasje er det 1 soverom, 1 bad og en lys stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det direkte tilgang til hagen via store skyvedører som gir tilgang til deres private basseng.

I tillegg selges disse boligene med kjeller inkludert i prisen. Du kan selv tilpasse dette område slik du måtte ønske.

I andre etasje er det 2 soverom og et stort bad for å betjene begge soverommene. Fra denne etasjen har du tilgang til en stor terrasse som du også har tilgang til fra hoved soverommet.

Det karakteristiske for disse husene er at til tross for at de er sammenhengende så er uteområdene beskyttet slik at du ikke har innsyn fra naboer.

Boligene er designet og ideelt plassert for å nyte den vakre utsikten over fjellene i denne byen.

 

Boligene selges med følgende inkludert i prisen:

– Installasjon av aircondition (inkludert maskiner)

– Gulvvarme på bad

– Elektriske persienner i soverom og elektrisk rullegardin i stuen

– Fullt kjøkken med hvitevarer

– Innebygde garderober i alle rom

– Dusj vegger

– Motorisert port til innkjøring av bil

– Video intercom

– Kjeller ferdigstilt med gips eller «monocapa» belegg, betonggulv, 2 lyspunkter, avløp, varmt og kaldt vann, luft ekstraksjon og pre installasjon av kobberrør for aircondition.

– Privat basseng med motstrøm anlegg, fossefall på vegg, farget lys og Wi-Fi-kontroll

– Utendørs dusj

Benijofar er en typisk spansk landsby med cafeer, restauranter, og butikker.
Bare 10 minutters kjøring fra strendene i Guardamar del Segura og 25 minutter fra flyplassen i Alicante.

 

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

NEW146
 • Områder Benijofar
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol