Nye fantastiske villaer med privat basseng og havutsikt i Finestrat

  €419,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Carrer Xile, Finestrat, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03509, Spania
Til salgs Nybygg

Nye fantastiske villaer med privat basseng og havutsikt i Finestrat

Carrer Xile, Finestrat, la Marina Baixa, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03509, Spania
  €419,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on juni 9, 2021 at 2:13 pm
 • ID: NEW183
 • Pris: €419,000
 • Størrelse: 241 m2
 • Tomt: 394
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Nytt byggeprosjekt med villaer i Finestrat, med en fantastisk utsikt utover Benidorm og havet. Like ved ligger også La Marina shoppingsenter. Benidorm er kun noen minutters kjøring unna, med sine strender, fornøyelsesparker og andre underholdning fasiliteter. Dette er en ideell lokalisasjon for å nyte naturen, og samtidig være i nærheten av bylivet.

Tilknytning til motorveien AP7 gjør at man lett kan ta en kjøretur til byer som Alicante og Valencia.

To-etasjers villaer i størrelse 241m2 og tomt 394m2. Boligene består av en åpen lounge-løsning mellom stue, spisested og kjøkken med åpning ut mot terrasse, hage og bassengområdet. Det er 3 soverom og 3 bad (master bedroom og 1 bad er i hovedetasjen). Boligene har også stort solarium (takterrasse) hvor du kan nyte den nydelige utsikten mot havet og Benidorm Skyline.

Kjelleren (mulighet for både med og uten) har to tilgangspunkter: en trapp inne i huset eller og via den nydelige patioen på utsiden. Kjelleren består av vaskerom og multifunksjonsrom som kan for eksempel brukes som stue/lounge, spillerom, soverom, kontor eller fitnessrom.

Alle villaer kommer med Air Condition, innebygget skap, svømmebasseng, video intercom system og parkering på eget området.

 

Finestrat

Finestrat er en fjellandsby som kan kjennetegnes sin høyde over havet og beliggenhet ved Puig Campana. Dette nydelige stedet er lokalisert ved bunnen av fjellet. Du kan gå gjennom trange gater, oppsøke spektakulære utsiktspunkter og severdigheter. Fjellandsbyen har beholdt sin originale karakter og arkitektur (monumenter, kirke og tårn).

 

Benidorm

Benidorm, en av de mest populære byene i Spania, ligger kun 8,2 km unna SaliSol Hills. Med strender både i Benidorm, Cala de Finestrat og Villajoyosa er mulighetene mange for for å nyte dagene både alene og med de du er glad i. Du finner både restauranter, underholdningstilbud og mulighet for å utøve forskjellige typer vannsport. Benidorm er også kjent for sitt natteliv, luksushotell og casino. Benidorm er også veldig familievennlig og tilbyr mange typer aktiviteter for både store og små som i fornøyelsesparken Terra Mítica og Aqualandia.

NEW183
 • Områder Finestrat
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol