NYE Fantastiske luksusvillaer i Benijofar

  €400,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Murillo, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
Til salgs Nybygg

NYE Fantastiske luksusvillaer i Benijofar

Calle Murillo, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
  €400,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 26, 2021 at 8:32 pm
 • ID: NEW125
 • Pris: €400,000
 • Størrelse: 159 m²
 • Tomt: 309 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 4
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Residensial Azahar, flotte villaer med smart hus løsninger av høyeste kvalitet, store tomter og privat basseng i sjarmerende Benijofar landsby.

Boligområdet består av 13 villaer i moderne stil, med en varm middelhavsfinish på Costa Blanca.

Alle husene er fordelt på 2 etasjer med totalt 3 soverom, et av dem i første etasje og alle med eget bad i tillegg til et gjestetoalett.

Stor stue med åpen kjøkkenløsning og galleri.

Boligen har en terrasse nede, en terrasse i andre etasje og et spektakulært solarium på taket.

Huset er i en meget god kvalitet og har gode løsninger, gulvvarme på alle bad, forhåndsinstallasjon av air kondisjon i luftekanaler, utendørs belysning, videoportal for å åpne huset og smarthus løsninger der du kan kontrollere temperatur, persinner, lys osv.

Du har også muligheten til å lage kjeller med plass til bilen, og med nok plass til å skape et rom som du kan benytte til hva du måtte ønske.

Det er også mulighet til å lage et utekjøkken med grillområde i hagen ved siden av bassenget. Prisen for disse fantastiske villaene starter fra 400 000€

Beliggenheten er ideell siden den ligger i Benijofar landsby, med alle nødvendige tjenester ,restauranter, legekontor, sportsområde osv. og bare 8 minutter med bil fra de hvite strendene i Guardamar del Segura.

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

NEW125
 • Områder Benijofar
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol