NYE fantastiske leiligheter nær sjøen ved naturparken Lagunas de la Mata

  €195,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
38°03'12.8"N 0°43'20.5"W
Til salgs Nybygg

NYE fantastiske leiligheter nær sjøen ved naturparken Lagunas de la Mata

38°03'12.8"N 0°43'20.5"W
  €195,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 26, 2021 at 8:42 pm
 • ID: NEW135
 • Pris: €195,000
 • Størrelse: 75 m²
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • Boligtype: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Marabú Lagoon, fantastisk moderne boligprosjekt som ligger i Ciudad Quesada-Doña Pepa, nær sjøen og ved siden av naturparken Lagunas de la Mata.

Prosjektet består av totalt 36 boliger, 16 villaer og 20 leiligheter.

Leilighetene har alle to soverom og 2 bad, disse har tilgang til felles svømmebasseng og uteområder. Prisene på leiligheter i første etasje med hage starter fra € 195 000 og leilighetene oppe med solarium starter fra € 200 000. Begge leiligheter kommer med mulighet for å installere Jacuzzi!

Villaene har alle 3 soverom, 2 bad og 1 gjestetoalett, med privat basseng og solarium.

Prisene starter fra 260 000 €

Villaene kommer også med solcelle panel.

Disse boligene vil bli ferdigstilt i høy kvalitet. Ansvarlig for dette prosjektet er et selskap med lang erfaring, og som har et godt rykte på seg i området.

Alle boligene, har i tillegg til det som før har blitt nevnt, følgende inkludert i prisen:

– Installasjon av klimaanlegg og varmekanaler, inkludert maskiner Panasonic-modell eller lignende (dual zone). I tillegg til å ha forhåndsinstallasjon for de som ønsker å velge Air Zone-systemet.

 

– Innendørs og utvendig belysning

– Elektriske persienner

– Fullt utstyrte bad

– Tilpasset kjøkken med avtrekksvifte

– Elektronisk/økologisk avkalkningsystem – vann til hele boligen

– Videoportal

 

Prosjektet har privat tilgang, med grønne områder, hager og felles badområde. Beliggenheten er uslåelig, siden det ligger i et svært etterspurt område innen gangavstand fra alle tjenestene, og bare noen få minutters kjøring fra strendene i Guardamar del Segura.

 

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

 

 

Doña Pepa

Like ved Ciudad Quesada finner du det moderne boligområdet Doña Pepa. Preget av vakre, private villaer, frodige hager og svømmebasseng. I sentrum finner du alle nødvendige fasiliteter som barer, restauranter, internasjonale supermarkeder, legesenter, spa, treningssenter, og til og med badeland og hotell.

Doña Pepa ligger nydelig til, blant appelsintrær og rett ved den rosa saltsjøen og naturpark.

Vil du på stranden er du kun 10 minutter unna i bil og kan velge mellom de idylliske hvite sandstrendene enten i Guardamar eller La Mata.

Når du bor i Doña Pepa er du også i nærheten av større byer som Guardamar og Torrevieja, hvor du finner fantastisk shopping og den pulserende energien spanske byer har å by på.

Doña Pepa er perfekt for deg som vil være i nærheten av strand, by, og alle festligheter, men vil trekke seg tilbake etter en hektisk dag med et glass vin på terrassen med nydelig utsikt til saltsjø og appelsintrær.

 

NEW135
 • Områder La Mata
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol