Nydelig nytt prosjekt, villa med privat basseng i Benijofar

  €339,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

Nydelig nytt prosjekt, villa med privat basseng i Benijofar

  €339,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 10, 2023 at 1:24 pm
 • ID: NEW250
 • Pris: €339,900
 • Size: 135
 • Lot: 230
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Disse vakre villaene ligger kun 10 minutter fra strendene i Guardamar og ca 30 minutter fra Alicante flyplass.

Villaene er lyse og luftige og har en herlig blanding av moderne og naturlige elementer med store vinduer og høyt tak i stuen som gir en fantastisk romfølelse. Størrelse på villaene går fra 135m2 og til 186m2 og ligger på tomtene som er fra 146-230m2. Det er noen enheter som har kjeller hvor det er preinstalsjoner for vann, strøm og ac/varme.

I første etasje har du åpen kjøkkenløsning og spisestue som leder ut i stuen. Kjøkkeninnredning er meget flott i nøytral naturfarge/materialer. Det er store balkongdører som fører ut til den vakre hagen og ditt eget private basseng med dusj.

Det er også et komplett bad og et soverom med skap i denne etasjen.

Badene har et vakkert design og er fullt utstyrt med dusjvegg, speil og belysning.

I første etasje er det 2 soverom og et komplett stort bad, begge soverom med garderobe.

Det er en stor terrasse på dette nivået hvor du kan sitte på kvelden og se solen gå ned. Det er en mulighet for å få solarium som ekstra hvis ønskelig.

Husene vil bli levert med pre instalasjon av A/C via kanaler, elektriske persienner på soverommene og alt belysning innvendig og utvendig.

Inkludert i prisen er det et nydelig privat basseng som er 6x3m. Det er også plass til å parkere bilen inne på eiendommen din.

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

NEW250

Address

 • Area Benijofar
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter
Daniela Henna
 • Daniela Henna

Request information about this property

Compare listings

Compare
Daniela Henna
 • Daniela Henna