Nydelig moderne leilighet med 3 soverom og fantastisk fellesområde på El Raso

  €255,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Nydelig moderne leilighet med 3 soverom og fantastisk fellesområde på El Raso

  €255,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on oktober 30, 2023 at 12:26 pm
 • ID: CAM10298
 • Pris: €255,000
 • Size: 100 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2019
 • House type: Leilighet
 • Status: Solgt

Beskrivelse

Nydelig moderne leilighet med 3 soverom, stort velholdt bassengområde og innendørs spa område. Leiligheten er i et område som kalles El Raso og er ca 4 km fra de hvite flotte sandstrendene i Guardamar.

Leiligheten er lys og moderne, med flotte moderne møbler i høy kvalitet og veldig godt vedlikeholdt, den fremstår som ny. Møbler, hvitevarer og A/C er selvfølgelig inkludert i prisen, her kan du flytte rett inn og bare nyte den spanske livsstilen, med sol, varme og sene kvelder. Det er 3 soverom, det ene soverommet har eget bad, det er også et fullt bad til gjester. Det også varmekabler på begge bad.

Det er 2 store dobbeltsenger med lagringsplass under på to av soverommene og  i totalt er det sengeplass til 8 personer uten problemer. Det er en åpen kjøkken/stueløsning med store skyvedører som leder ut på terrassen der det er en stor spisegruppe hvor man kan nyte alle måltider med flott utsikt utover de grønne fellesområdene og bassengene. Det er også et lite vaskerom ute på denne terrassen hvor det er vaskemaskin og lagringsplass. Fra denne terrassen er det trapper opp til den store takterrassen med flott utsikt, og god boltreplass for å kose seg med venner og familie. På takterrassen er det masse lagringsplass, det er også et utekjøkken med kjøleskap. takterrassen er på hele 81 kvm. Terrassen er godt møblert med komfortabel sittegruppe, en stor spisestue gruppe og utedusj. Det er en pergola med markise slik at man kan spise i skyggen, og tillegg er det også en stor parasoll.

Leiligheten ligger i et boligområde som heter Contrimar, de har helt utrolig fine fellesområder, med tilgang til privat parkering i undergrunns parkeringshus, der er det også badstue, og et innendørs basseng. Uteområdene har flott plen og masse planter, utendørs treningsområde og ikke minst store flotte bassenger, det er til og med et lite golf område.

Distanse til strand: 6,1 km.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon angående denne leiligheten.

 

El Raso

Det veletablerte boligområdet El Raso, finner du en 10 minutters kjøretur innenlands fra kystbyen Guardamar del Segura og dens hvite sandstrender.

Kjent for sitt gode og imøtekommende internasjonale miljø, er El Raso et svært sjarmerende område med en rekke fasiliteter som barer, restauranter, veterinær, frisører og butikker innen gangavstand.

El Raso ligger veldig fint til, blant appelsinåkre og rett foran den nydelige rosa saltsjøen hvor du finner mange idylliske tur stier.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

CAM10298

Address

 • Area El Raso, Guardamar del Segura
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol