Nydelig leilighet med fellesbasseng bare 500 meter fra strand i Guardamar

  €228,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Nydelig leilighet med fellesbasseng bare 500 meter fra strand i Guardamar

  €228,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 3, 2023 at 1:53 pm
 • ID: CAM10289
 • Pris: €228,000
 • Size: 80 m²
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • House type: Leilighet
 • Status: Solgt
 • Omkostninger: 2000

Beskrivelse

Endelig på markedet en nydelig leilighet på Moncayo bare 500m fra stranden med flott havutsikt. Denne leiligheten med 2 soverom og to bad, hvorav et av badene er tilknyttet et av soverommene, ligger i det veldig attraktive strøket Moncayo i Guardamar del Segura.

Leilighet er i flott stand og selges fullt møblert med alle hvitevarer, og A/C i alle rom, her er det bare å flytte rett inn. Leiligheten består av to soverom med innebygde garderober og to bad hvor begge har badekar. Det er et uavhengig kjøkken, eget lagringsområde, stor stue med dører ut til den store balkongen hvor det er utsikt over sjøen og det utrolig fine felles bassengområdet. Leiligheten ligger i 3 etasje, det er heis i bygget, egen parkeringsplass i parkerings garasjen i kjelleren. Det er også plass til å lagre sykler der osv.

Moncayo er bare 10 minutter å gå inn til sentrum av Guardamar hvor du finner alt du måtte trenge fra restauranter, butikker, apotek osv. Det er også en liten butikk og restaurant i nærområdet ved leiligheten.

Dette er en gylden mulighet til å skaffe seg en leilighet i en av de mest attraktive boligblokkene på Moncayo!  Disse leilighetene blir ikke ofte lagt ut for salg.

Ta gjerne kontakt med oss om du skulle ønske mer informasjon angående denne flotte leiligheten.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

CAM10289

Address

 • Area Guardamar del Segura
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol