NYBYGG Moderne eneboliger ved saltsjøen i El Raso

  €272,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

NYBYGG Moderne eneboliger ved saltsjøen i El Raso

  €272,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 4, 2021 at 9:44 am
 • ID: ­NEW017
 • Pris: €272,000
 • Størrelse: 110 m²
 • Tomt: 225 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Salisol Park er et moderne boligkompleks bestående av vakre private villaer som er designet med høy kvalitet og moderne funksjoner. Villaene ligger like ved La Mata saltsjøen og har fantastiske utsikter over naturparken.

Et luksuriøst boligområde som består av 22 flotte villaer med private tomter. Villaene består av 3 store soverom, 3 bad med gulvvarme, stor og lys stue og spisestue, moderne åpent kjøkken, terrasse, hage og takterrasse. Du kan også velge å legge til et svømmebasseng på din private tomt.

Salisol Park ligger i El Raso, rett ved den vakre La Mata saltsjøen, og kun 4 km fra noen av de beste “blue flag” strendene på Costa Blanca, samt de sjarmerende kystbyene Guardamar og La Mata.

Prisene på disse villaene starter på 264 000€ og kan variere avhengig av hus model, tomt størrelse, og ekstra funksjoner og inventar.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om dette prosjektet – vi hjelper deg gjerne med å finne din drømmebolig!

El Raso

Det veletablerte boligområdet El Raso, finner du en 10 minutters kjøretur innenlands fra kystbyen Guardamar del Segura og dens hvite sandstrender.

Kjent for sitt gode og imøtekommende internasjonale miljø, er El Raso et svært sjarmerende område med en rekke fasiliteter som barer, restauranter, veterinær, frisører og butikker innen gangavstand.

El Raso ligger veldig fint til, blant appelsinåkre og rett foran den nydelige rosa saltsjøen hvor du finner mange idylliske tur stier.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

NEW017

Address

 • Områder El Raso
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol