NY Villa med middelhavsstil, 50m fra standen i Torrevieja

  €410,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
37.9927216,-0.6570466
Til salgs Nybygg

NY Villa med middelhavsstil, 50m fra standen i Torrevieja

37.9927216,-0.6570466
  €410,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 7, 2020 at 3:19 pm
 • ID: ­NEW106
 • Pris: €410,000
 • Størrelse: 147 m²
 • Tomt: 300 m²
 • Soverom: 4
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Residencial Mi Cala er et spektakulært prosjekt rett ved stranden, bestående av 6 villaer i middelhavsstil.

Villaene er kun 50 meter fra sjøen, foran den rolige stranden “Cala de la zorra” i Torrevieja – med sand, klipper og krystallklart vann.

Villaene består av to etasjer med privat parkering, privat basseng, veranda, terrasse, hage og valgfri kjeller.
I første etasje, går du gjennom en egen hall som leder deg til en stor stue/spisestue, opplyst av de store vinduene, med utsikt over bassenget og verandaen. Det har et romslig åpent moderne kjøkken, med direkte tilgang til stuen. Det er også et soverom og et bad.

I andre etasje har du mulighet til å ha 2 eller 3 soverom og 2 bad. Hovedsoverommet har bad en suite, og direkte tilgang til terrassen i øverste etasje.

Videre har huset et stort solarium med spektakulær havutsikt.

Utenfor kan du regne med en 8x4m privat svømmebasseng, hage som er helt ferdig – med grus, palmetre, sitron- eller appelsintre, med automatisk vannesystem.

Videre er det gulvvarme på badene, og forhåndsinstallasjon av AC-kanaler.

Beliggenheten er perfekt, med utsikt over havet, gangavstand til stranden, like ved sentrum av Torrevieja, hvor du kan få tilgang til alle typer tjenester, restauranter, butikker, supermarkeder og kun 30 minutter fra Alicante flyplass.

Priser fra € 410 000

 

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.


 

NEW106
 • Områder Torrevieja
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Daniela
 • Daniela