NY Vakre boliger 200m fra stranden

  €224,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Jardinero, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03191, Spania
Til salgs Nybygg

NY Vakre boliger 200m fra stranden

Calle Jardinero, Torre de la Horadada, Pilar de la Horadada, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03191, Spania
  €224,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 29, 2021 at 12:32 pm
 • ID: NEW068
 • Pris: €224,000
 • Størrelse: 92 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Residential Porto Marina er et fantastisk nytt boligprosjekt med beliggenhet ca 200m fra Torre de la Horadada, en sjarmerende liten kystby med flotte hvite strender.

Dette flotte boligkomplekset inneholder 20 moderne leiligheter og rekkehus med en fin felles svømmebasseng, hager, samt gangavstand fra stranden!

Det tilbys leiligheter på bakkeplan, øverste etasje med solarium, samt rekkehus. De har alle automatiske persienner, garderober i tre, air-condition, og alarmesystemer ferdig installert.

Det varierer mellom 2 og 3 soverom, men de har alle 2 bad. Badene har gulvvarme for ekstra komfort.

Stuen og spiseområdet er lyst og åpent. Kjøkkenet er moderne.

 

Residential Porto Marino er et unikt prosjekt på grunn av at det ligger så nærme stranden, og nærme til byen med alle fasiliteter som man måtte trenge. Det er et litet og eksklusivt boligkompleks.

Kvaliteten er virkelig top! Designen og arkitekturen er elegant og stilren.

Prisene varierer avhengig av beliggenhet, størrelse, samt ekstra tilbehør.

For flere bilder, planløsninger og informasjon av leilighetene/rekkehusene, ikke nøl med å kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne til å finne hjemmet som passer deg best.

 

Torre de la Horadada

Lett gjenkjennelig med sitt karakteristiske vakttårn, er Torre de la Horadada en svært sjarmerende liten kystby omtalt som en spansk perle. Vakttårnet som i sin tid ble bygget som en del av et kommunikasjonssystem for å varsle mot piratangrep, er heldigvis pensjonert og omgås nå bare vennlige mennesker som søker det gode liv i solen.

Her er det et stort landsbytorg, uberørte hvite strender, en fargerik marina og en livlig promenade – alle ingrediensene man trenger for et perfekt spansk reisemål.

Det er flere restauranter og tapas barer her hvor du kan smake på tradisjonelle retter laget av fersk frukt og grønnsaker fra regionen, og ikke minst fantastisk sjømat.

Like ved har du berømte Lo Pagan med sine helsefremmende gjørmebad. Hit kan du ta turen for å skjemme deg bort med en massasje på stranden eller i en av de anerkjente luksuriøse spa, og så fort batteriene er ladet opp, kan du ta del i en av de mange fritidsaktivitetene området har å by på, både på land og til vann.

 

NEW068
 • Områder Torre de la Horadada
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol