NY Stilig leilighet i Torrevieja

  €105,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Torreoro, Calle La Calera, Urbanización Calas Blancas, La Mata, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 00383, Spania
Til salgs Nybygg

NY Stilig leilighet i Torrevieja

Torreoro, Calle La Calera, Urbanización Calas Blancas, La Mata, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 00383, Spania
  €105,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 2, 2021 at 1:03 pm
 • ID: NEW077
 • Pris: €105,000
 • Size: 48 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • House type: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Disse nye leilighetene ligger i sentrum av Torrevieja. De har 1, 2 eller 3 soverom, i en bygning med tre etasjer. Leilighetene i toppetasjen har eget solarium, mens de i første etasje har en uteplass.

Beliggenheten er perfekt, med tanke på at du har alle nødvendige fasiliteter i nærheten: Supermarkeder, kaféer, restauranter, legekontor, kjøpesentre og det viktigste: Det er kun 700 meter til stranden Playa del Cura – én av de beste strendene i Torrevieja!

Leilighetene inkluderer: Senger med dyner og puter, garderober, sofa med salongbord, spisebord med 4 stoler og persienner. Hvitevarer er også inkludert.

Gi oss beskjed hvis du ønsker mer informasjon, bilder, planløsninger, priser og tilgjengelighet – vi hjelper deg gjerne med å finne drømmehuset ditt!

 

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.

 

NEW077
 • Area Torrevieja
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol