NY Rekkehus i Los Altos de Villamartín

  €204,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
37°56'48.4"N 0°46'06.6"W
Til salgs Nybygg

NY Rekkehus i Los Altos de Villamartín

37°56'48.4"N 0°46'06.6"W
  €204,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 22, 2021 at 12:43 pm
 • ID: NEW110
 • Pris: €204,000
 • Størrelse: 136 m²
 • Tomt: 91 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Don Benito ligger i Altos de Villamartín, like ved golfbanen Villamartin Plaza.

Prosjektet består av rekkehus fordelt på 2 faser, og til sammen 27 boliger, alle med tilgang til et stort fellesområde med oppvarmet basseng og store grønne områder. Du vil også ha mulighet til å ha ditt eget private basseng på din tomt.

Husene har mulighet for enten 2 eller 3 soverom:

1. Hvis du velger 2 soverom, vil disse være i toppetasjen, med 2 bad, et av dem med eget bad. Det er også tilgang til en vakker terrasse fra et av soverommene.
2. Hvis du velger 3 soverom, vil øverste etasje ha samme fordeling. Det ekstra soverommet vil da være i første etasje.

I første etasje er det en stor stue / spisestue, med åpent kjøkken samt et bad.

Alle boliger har et fint og stort solarium med kunstgress. Det har også en glassreling som lar deg nyte utsikten.

Utenfor på tomten er det en veranda med non-slip gulv og hageområde med kunstgress.

Huset er utstyrt med komplett alarm, automatiserte persienner i stue og soverom, gulvvarme på alle bad og forhåndsinstallasjon av air-condition.

Prosjektet ligger i Los Altos de Villamartín, like ved Villamartin Plaza golfbane og det berømte Villamartin-området der du har alle slags tjenester, barer, restauranter, supermarkeder og banker. Det ligger bare 5 minutter fra kjøpesenteret La Zenia Boulevard, 10 minutter fra strendene i La Zenia, 15 minutter fra sykehuset i Torrevieja og 35 minutter fra Alicante flyplass.

Priser fra € 204 000.

 

Villamartin

Villamartin er navnet på både et boligområde og en golfbane på Costa Blanca. Boligområdet er relativt nytt og moderne, og anses å være et svært framragende sted å bo.

Med beboere fra hele Europa, er Villamartin blitt forvandlet til en internasjonal liten landsby, hvor du har internasjonale skoler, flotte medisinske fasiliteter samt andre bekvemmeligheter.

Villamartin er hjem til nydelige golfbaner i verdensklasse; Campo de Golf Las Ramblas og Campo de Golf Villamartin, som forøvrig holdt Mediterranean Open i 1994.

Villamartin har den deilige middelhavsutstrålingen, og har alt en trenger av butikker, banker, restauranter, barer, treningsstudioer, i tillegg til hvite sandstrender som aldri er overfylte.

Hjertet av Villamartin finner du på sjarmerende Villamartin Plaza. Et torg omringet av palmetrær, og hjem til en gruppe papegøyer som har opparbeidet seg lit av en kjendisstatus blant beboere og besøkende.

 

Orihuela Costa

Orihuela Costa er en kystregion i Alicante provinsen, nær grensen til Murcia, hvor du har La Manga og vakre Mar Menor.

Til tross for navnet, ligger Orihuela Costa mer enn 20 kilometer fra sentrum av Orihuela, og regionen består av badebyer som Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor og Mil Palmeras.

Med sine 16 kilometerlange idylliske kystlinje, er Orihuela Costa den ideelle destinasjonen for familier som planlegger å tilbringe mye tid på stranden. Her er alt lagt til rette for at man skal kunne tilbringe en bekymringsløs ferie, med alle nødvendige fasiliteter og tjenester, fritids attraksjoner og aktiviteter, kjøpesenter og golfbaner.


 

NEW110
 • Områder Villamartin
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol