NY moderne villa i Rojales

  €219,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

NY moderne villa i Rojales

  €219,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 7, 2020 at 4:03 pm
 • ID: ­NEW111
 • Pris: €219,900
 • Størrelse: 125 m²
 • Tomt: 198 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Golf Breeze, er et område med nye moderne villaer i byen Rojales, i den mest luksuriøse og høye beliggenheten av området – med flott utsikt mot kysten av Guardamar del Segura og golfbanen.

Prosjektet består av 12 villaer. 8 av dem er fra en modell som heter “Swin” og de andre 4 er fra en modell som kalles “Eagle”.

“Eagle”-villaene er fordelt på en øvre etasje, første etasje og kjeller, og det består av ca 208m2. Kjelleren har et stort vindu og tilgang til en vakker terrasse med hage. I første etasje er det 1 soverom, 1 bad, stue og åpent kjøkken med en frokostbar. Utenfor har du plass til privat parkering og hageområde. I øverste etasje er det enda et rom med bad en-suite, og direktetilgang til en stor terrasse med utsikt.
Du har muligheten til å lage mellom 2 til 4 rom og 2 til 3 bad, samt et privat basseng og solarium hvis du ønsker. Prisene starter på € 279,900.

“Swin”-villaene, har 2 etasjer. I første etasje er det 2 soverom, 1 bad, stue og et moderne åpent kjøkken med direkte tilgang til baksiden av huset. Fra spisestuen, gjennom et stort vindu, kan du nyte utsikten over terrassen og hagen. I øverste etasje er det et soverom og enda et bad og tilgang til en stor åpen terrasse med utsikt.
Du har også muligheten til å ha et solarium og privat basseng. Prisene starter på € 219 900.

Prosjektet har meget gode kvaliteter i sine materialer. Det kommer med forhåndsinstallasjon for motoren til carporten, samt forhåndsinstallasjon av AC- og varmekanaler.

Boligkomplekset er lukket, og du har tilgang til et fantastisk fellesområde med stort basseng og komfortområde.

Rojales er et privilegert område på Costa Blanca, utstyrt med alle tjenester 20 minutter fra Alicante flyplass, i nærheten av de vakre strendene i Guardamar og ved siden av golfbanen i Rojales (La Marquesa golf).

 

Rojales

Langs Segura elven, 10 minutter innenlands for Guardamar del Segura, ligger den sjarmerende landsbyen Rojales.

Rojales regnes som en av hoved destinasjonene på gang og sykkelruten Rio Segura, og er en tradisjonell spansk liten by, livsfrisk og fargerik året rundt. Her har man alle fasiliteter og bekvemmeligheter man trenger.

Ta en spasertur og se på rådhuset og turistkontoret, det kommunale utendørs svømmebassenget, en av de flere flotte lekeplassene, samt teateret som alltid byr på en god forestilling.

Hver torsdag kan du kjøpe frukt og grønnsaker på det lokale gatemarkedet, eller ta turen til Cuevas del Rodeo og kunstnergrottene der flinke, lokale kunstnere stiller ut sine verk.

For morgenfuglene venter golfbanen La Marquesa rett ved siden av, og barna kan tilbringe dagen på badeland.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

NEW111

Address

 • Områder Rojales
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Daniela
 • Daniela