NY Moderne villa i Benijofar

  €224,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

NY Moderne villa i Benijofar

  €224,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 29, 2021 at 12:56 pm
 • ID: NEW107
 • Pris: €224,900
 • Size: 90 m²
 • Lot: 114 m²
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Villas Bijoux ligger i den koselige lansbyen Benijofar, hvor du har tilgang til alle nødvendige fasiliteter uten å måtte bruke bil. Benijofar ligger rett ved siden av den berømte urbanisasjonen Ciudad Quesada, og bare 10 minutters kjøring fra de vakre, hvite sandstrendene i Guardamar del Segura.

Dette nye prosjektet består av totalt 19 villaer med 2 rom på 2 etasjer, pluss solarium og med valgfritt privat basseng. Til tross for at det er en enebolig, er prisen svært god.
I første etasje finner du et moderne åpent kjøkken ved stuen, som har utsikt fra sitt store vindu til hagen og bassengområdet. I samme etasje er det et bad med dusj.

I andre etasje er det 2 soverom og 1 bad.

Taket har et stort solarium hvor du kan nyte solen og utsikten.

Utenfor er det plass til en hage, svømmebasseng (i tilfelle du ønsker), terrasse og privat parkeringsplass.

Disse uavhengige villaene har en moderne stil, men også et middelhavs-preg i fasaden. De befinner seg i et fullt etablert område, og har konkurransedyktige priser fra 179 900 €!

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.


 

NEW107

Address

 • Area Benijofar
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol