NY Moderne og lys villa i La Zenia

  €289,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Cabo Peñas, Urbanización San José IV R1, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
Til salgs Nybygg

NY Moderne og lys villa i La Zenia

Calle Cabo Peñas, Urbanización San José IV R1, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
  €289,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 9, 2021 at 3:25 pm
 • ID: ­NEW100
 • Pris: €289,900
 • Størrelse: 128 m²
 • Tomt: 179
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Palm Beach 1 er et fantastisk og moderne boligkompleks som ligger i La Zenia.
Det består av 31 villaer fordelt på 2 etasjer, pluss solarium og mulighet for en kjeller. I første etasje er det et moderne åpent kjøkken som fører til stue/spisestue, hvor du har utsikt over bassenget gjennom det store vinduet. Det har også et soverom, og et bad med dusj.
Ovenpå er det 2 flere soverom med bad en-suite, og med tilgang til en fin terrasse fra soverommet. Og til slutt har taket et solarium med havutsikt.

Utenfor vil du nyte et privat basseng (6x3m) på terrassen ved siden av stuen. På baksiden får du tilgang til din private parkeringsplass.

Prosjektet er av meget god kvalitet og detaljert finish. I tillegg til å ha forhåndsinstallasjon av AC, har du muligheten til å tilpasse hjemmet ditt.

Boligkomplekset ligger i et av de beste områdene i Orihuela Costa, foran den berømte furuskogen – Dehesa de Campoamor, med utmerket utsikt og gode forbindelser med nærliggende byer, samt motorvei. Det ligger innen gangavstand fra det berømte kjøpesenteret i La Zenia.

Pris fra €269 900.

 

La Zenia

La Zenia har alt du trenger for å nyte livet i Spania til det fulleste. Fra spanske til internasjonale restauranter og barer, golfbaner, minigolf, gocart, kino og fantastiske strender.

La Zenia Boulevard er et topp moderne shoppingsenter med et godt utvalg av butikker og restauranter.

 

Orihuela Costa

Orihuela Costa er en kystregion i Alicante provinsen, nær grensen til Murcia, hvor du har La Manga og vakre Mar Menor.

Til tross for navnet, ligger Orihuela Costa mer enn 20 kilometer fra sentrum av Orihuela, og regionen består av badebyer som Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor og Mil Palmeras.

Med sine 16 kilometerlange idylliske kystlinje, er Orihuela Costa den ideelle destinasjonen for familier som planlegger å tilbringe mye tid på stranden. Her er alt lagt til rette for at man skal kunne tilbringe en bekymringsløs ferie, med alle nødvendige fasiliteter og tjenester, fritids attraksjoner og aktiviteter, kjøpesenter og golfbaner.


 

NEW100
 • Områder La Zenia
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol