Ny Luksusvilla med havutsikt i Orihuela Costa

  €299,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
37.9181909,-0.7535294
Til salgs Nybygg

Ny Luksusvilla med havutsikt i Orihuela Costa

37.9181909,-0.7535294
  €299,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 22, 2021 at 12:40 pm
 • ID: NEW109
 • Pris: €299,900
 • Størrelse: 118 m²
 • Tomt: 247 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Villas Paula er et boligkompleks bestående av luksuriøse villaer med moderne design, som ligger i Lomas de Cabo Roig med havutsikt.

Husene er fordelt på 2 etasjer med 3 soverom og 3 bad. Du kan velge mellom 2 alternativer:

I alternativ A kan du velge å ha 2 soverom med 2 bad i første etasje (den ene er en-suite) for å ha alt du trenger i en etasje, uten å måtte gå i trappene. Det er åpent kjøkken med stue. Det tredje soverommet samt bad er oppe.

Med alternativ B kan du gå for en større stue med 1 soverom og 2 bad i første etasje og 2 soverom i øverste etasje.

Dette boligområdet har store tomter, hvor du kan nyte den deilige temperaturen på Costa Blanca en stor del av året. Det er flere terrasser, veranda, stor hage med privat basseng og solarium på taket med havutsikt.

Prisene starter på € 299 900, inkludert basseng, hjemme-automatiseringssystem, hvitevarer fra Siemens, gulvvarme på bad, klimaanlegg, video intercom, inngangsport som åpnes automatisk til bilene dine, og elektriske persienner.

Utrolig priser for luksusvillaer, med praktisk talt alt inkludert, slik at budsjettet ikke vil ha overraskelser ved slutten av kjøpet. Det er høy kvalitet med meget gode finish.

Beliggenheten i Lomas of Cabo Roig gir deg utsikt over havet, kun 5 minutters kjøring fra stranden og det berømte kjøpesenteret La Zenia.

 

Orihuela Costa

Orihuela Costa er en kystregion i Alicante provinsen, nær grensen til Murcia, hvor du har La Manga og vakre Mar Menor.

Til tross for navnet, ligger Orihuela Costa mer enn 20 kilometer fra sentrum av Orihuela, og regionen består av badebyer som Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor og Mil Palmeras.

Med sine 16 kilometerlange idylliske kystlinje, er Orihuela Costa den ideelle destinasjonen for familier som planlegger å tilbringe mye tid på stranden. Her er alt lagt til rette for at man skal kunne tilbringe en bekymringsløs ferie, med alle nødvendige fasiliteter og tjenester, fritids attraksjoner og aktiviteter, kjøpesenter og golfbaner.

La Zenia

La Zenia har alt du trenger for å nyte livet i Spania til det fulleste. Fra spanske til internasjonale restauranter og barer, golfbaner, minigolf, gocart, kino og fantastiske strender.

La Zenia Boulevard er et topp moderne shoppingsenter med et godt utvalg av butikker og restauranter.

NEW109
 • Områder Orihuela Costa
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol