NY Luksus-villaer i Residencial Benimar i Benijofar

  €227,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Formentera, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
Til salgs Nybygg

NY Luksus-villaer i Residencial Benimar i Benijofar

Calle Formentera, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
  €227,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 3, 2020 at 3:41 pm
 • ID: ­NEW092
 • Pris: €227,900
 • Størrelse: 113 m²
 • Tomt: 150 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Velkommen til lukseriøse Residencial Benimar i sjarmerende Benijofar. Det er en glede å kunne tilby dette unike prosjekt som består av 12 arkitektdesignede villaer.
Fordi det er et mindre prosjekt er det lagt mye vekt på kvalitet og design. Villaene består av 3 soverom og 3 bad. Alle soverom har innebygget skap og begge soverom i andre etasje har egene en-suit bad.
I første etasje er det et stort soverom og bad. Stue og spisestue er lys og romslig med glassdører ut mot basseng og stor uteplass. Kjøkken er stilrent og moderne og åpen løsning mot stue/spisestue.

I andre etasje er det 2 soverom med hvert sitt bad og en liten terrasse med trapp opp til en nydelig takterrasse på 53 kvm.
Boligareal er på 113 kvm og tomtene er fra 150 til 180 kvm.
Solarium er det perfekte stedet for å spise middag under stjernehimmelen eller sette en jaccuzzi. Fra terrassen har man en nydelig utsikt over La Cañada parken forran med en dam med fontene og ender som går rundt.
Beliggenheten til dette prosjektet er fantastisk. Innen gangavstand har man en flott park med tur muligheter og et kjempe hyggelig senter med mange butikker, restauranter, kafeer med mere.
Prisene for disse villaene starter fra 249 000 € og varierer med tomtstørrelse, beliggenhet og inventar.
Ta kontakt for mer informasjon, bilder, plantegninger eller tilgjengelighet. Vi gleder oss til å hjelpe deg finne akkuratt den boligen som passer for deg.

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

NEW092
 • Områder Benijofar
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Daniela
 • Daniela