Compare Listings

NY Luksuriøse leiligheter i Guardamar del Segura

€185,900
+ ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Sist oppdatert mars 17, 2020 at 2:46 pm

  • ID: NEW016
  • Pris: €185,900
  • Størrelse: 69 m²
  • Soverom: 2
  • Bad: 2
  • Boligtype Leilighet
  • Status Til salgs

Beskrivelse

Flott og moderne leilighetskompleks kun 1 km unna Guardamar del Segura’s fantastiske strender, byliv og butikker.

Denne bygningen består av 7 etasjer, hvor hver av etasjene har 4 leiligheter. 6 og 7 etasje består av 2 toppleiligheter som går over 2 plan. Leilighetene har et boareal på 66 kvm, mens toppleilighetene har et boareal på 89 kvm.

Hver leilighet har 2 soverom, 2 bad med gulvvarme og egen parkeringsplass. Stuen er stor og lys og har en romslig terrasse med nydelig utsikt. Det er pre-installert aircondition i leilighetene.

Prisen på disse leilighetene starter på 148 000€.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

NEW016

Adresse

  • Område: Guardamar del Segura
  • State/county: Spania
  • Land: Spain

Kontaktinformasjon

Daniela
Daniela
+47 21 38 21 50+34 665 822 336

Forespørsel om denne eiendommen