NY Kvalitetsvilla 300m fra stranden i Torre de la Horadada

  €410,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Dalía, El Mojón, Pilar de la Horadada, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03191, Spania
Til salgs Nybygg

NY Kvalitetsvilla 300m fra stranden i Torre de la Horadada

Calle Dalía, El Mojón, Pilar de la Horadada, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03191, Spania
  €410,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 26, 2021 at 8:17 pm
 • ID: NEW112
 • Pris: €410,000
 • Størrelse: 134 m²
 • Tomt: 182 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Residential VillaBeach består av 21 moderne villaer, 300 meter fra stranden, og ligger i Torre de la Horadada.

Boligen er designet for å tilby den beste orienteringen og fordeling av plass, ved hjelp av markedets beste kvaliteter.
Husene består av 2 etasjer. Første etasje har egen inngang med garderobe, stue, kjøkken, soverom og bad.

I andre etasje finner du hovedsoverommet med eget bad, garderobe og balkong. Her er også enda et soverom med garderobe og bad en suite. På takterrassen er det et 42m2 solarium med havutsikt.

Utenfor er det plass til parkering, hage, veranda og et basseng.

Dette prosjektet ligger i én av de vakreste landsbyene på Costa Blanca, og svært nært stranden. Du finner også to av de mest populære kjøpesentrene i området – Dos Mares og Zenia Boulevard. I tillegg er det kun noen få minutter fra flotte golfbaner.

Priser fra € 389 500.

 

Torre de la Horadada

Lett gjenkjennelig med sitt karakteristiske vakttårn, er Torre de la Horadada en svært sjarmerende liten kystby omtalt som en spansk perle. Vakttårnet som i sin tid ble bygget som en del av et kommunikasjonssystem for å varsle mot piratangrep, er heldigvis pensjonert og omgås nå bare vennlige mennesker som søker det gode liv i solen.

Her er det et stort landsbytorg, uberørte hvite strender, en fargerik marina og en livlig promenade – alle ingrediensene man trenger for et perfekt spansk reisemål.

Det er flere restauranter og tapas barer her hvor du kan smake på tradisjonelle retter laget av fersk frukt og grønnsaker fra regionen, og ikke minst fantastisk sjømat.

Like ved har du berømte Lo Pagan med sine helsefremmende gjørmebad. Hit kan du ta turen for å skjemme deg bort med en massasje på stranden eller i en av de anerkjente luksuriøse spa, og så fort batteriene er ladet opp, kan du ta del i en av de mange fritidsaktivitetene området har å by på, både på land og til vann.
beach torre de la horadada

 

NEW112
 • Områder Torre de la Horadada
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol