NY Flott rekkehus i Torrevieja

  €234,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Urbanización Residencial Parque de las Naciones I, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 01380, Spania
Til salgs Nybygg

NY Flott rekkehus i Torrevieja

Urbanización Residencial Parque de las Naciones I, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 01380, Spania
  €234,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 22, 2021 at 12:15 pm
 • ID: NEW099
 • Pris: €234,900
 • Size: 89 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • House type: Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Toppkvalitets-rekkehus, som sammen med dets beliggenhet og omgivelse, gjør Bahia Homes of Torrevieja Residence det beste alternativet.

Dette er et prosjekt bestående av 32 rekkehus. Første etasje består av 1 soverom, bad med dusj, åpent kjøkken med tilgang til uteplass, og stue med tilgang til hovedterrassen, rett ved den private parkeringsplassen. I andre etasje er det 2 flere soverom, det største med tilgang til en terrasse, og det andre med tilgang til balkong. Og til slutt, på taket er det et stort solarium med utsikt. Du kan også nyte det flotte grønne området med felles svømmebasseng.

Alle boliger har høy kvalitet, inkludert forhåndsinstallasjon av AC-kanaler, gulvvarme i stua, på kjøkkenet og på badene. Det har også automatiske persienner gjennom hele huset. Solariumet har kjøkken og dusj.

Komplekset har en uslåelig beliggenhet, da det har alle typer av fasiliteter mindre enn 500 meter derifra: Restauranter, supermarkeder, skoler, politi, brannvesen og Habaneras kjøpesenter. Det er også kun ca 1 km fra havnen i Torrevieja, de spektakulære rosa lagunene, golfbanene og strendene.

Priser fra € 234 900.

 

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.

 

NEW099
 • Area Torrevieja
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol