NY Elegante villaer med privat basseng i Ciudad Quesada

  €259,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Número Ocho, Ciudad Quesada, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania
Til salgs Nybygg

NY Elegante villaer med privat basseng i Ciudad Quesada

Calle Número Ocho, Ciudad Quesada, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania
  €259,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 8, 2021 at 1:52 pm
 • ID: NEW070
 • Pris: €259,900
 • Størrelse: 101
 • Tomt: 200
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Nye elegante villaer i et rolig område, i Ciudad Quesada / Doña Pepa. Du vil få et hus på 101 m2, fordelt på to etasjer. Første etasje inneholder et dobbelt soverom, et bad, lys stue/spisestue, med åpen kjøkkenløsning. Andre etasje har to doble soverom, et bad og en terrasse med god plass.

Alle tomter er rundt 200m2, med privat basseng. Det er også mulighet for ekstrautstyr som kjeller og solarium.

Prisene for disse villaene starter på € 259 900.

Gi oss beskjed hvis du ønsker mer informasjon, bilder, planløsninger, priser og tilgjengelighet – vi hjelper deg gjerne med å finne drømmehuset ditt!

 

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

 

NEW070
 • Områder Ciudad Quesada, Doña Pepa
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol