NY Design-villaer i Benijofar

  €520,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle del Sol, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
Til salgs Nybygg

NY Design-villaer i Benijofar

Calle del Sol, Benijófar, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03078, Spania
  €520,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on november 30, 2022 at 11:38 am
 • ID: NEW069
 • Pris: €520,000
 • Size: 94 m²
 • Lot: 450 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Las Perlas er et eksklusivt sted i Benijofar, bestående av store villaer med private hager, svømmebasseng og store flotte terrasser.

Tomtene er store og varierer fra 450m2 til 500m2.

Designet er virkelig fantastisk – moderne med høykvalitets-finish. Villaene er designet for å la det naturlige lyset komme inn i huset.

Hjemmene har 2 eller 3 store soverom, 2 eller 3 komplette bad med gulvvarme, romslig stue og spisestue. Kjøkkenet er åpent.

Hvert hus er en individuell perle, og du kan tilpasse den til din smak og dine behov. Det er tre modeller å velge mellom, samt valg av farger og overflater som fliser.

Du kan velge mellom alt på ett plan, eller i to etasjer. Du kan også velge å legge til en stor luksuriøs takterrasse, med fantastisk utsikt over sitrusfeltene.

Det beste er at det bare er noen få minutters gange fra en veldig koselig liten by, med et bredt utvalg av butikker og restauranter.

Gi oss beskjed hvis du ønsker mer informasjon, bilder, planløsninger, priser og tilgjengelighet – vi hjelper deg gjerne med å finne drømmehuset ditt!

 

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

NEW069
 • Area Benijofar
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol