NY Design-villa med pool i La Zenia

  €349,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle Cabo Trafalgar, Urbanización Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
Til salgs Nybygg

NY Design-villa med pool i La Zenia

Calle Cabo Trafalgar, Urbanización Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
  €349,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 9, 2021 at 3:28 pm
 • ID: NEW101
 • Pris: €349,900
 • Størrelse: 185 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Palm Beach II er et fantastisk og moderne boligkompleks som ligger i La Zenia.

Den består av 16 uavhengige villaer, fordelt på 2 etasjer pluss solarium. I første etasje er det et moderne åpent kjøkken som fører til stue/spisestue, med utsikt til bassenget gjennom det store vinduet. Det har også et soverom og et bad med dusj.

Ovenpå er det 2 flere soverom med bad en-suite og med tilgang til en fin terrasse fra soverommet. På taket finner du et solarium med havutsikt.

Utenfor vil du nyte et privat basseng på terrassen ved siden av stuen, og du har også tilgang til din private parkeringsplass.
Prosjektet er av meget god kvalitet og med detaljerte finish. I tillegg til å installerte AC-kanaler, har du muligheten til å tilpasse hjemmet ditt.

Boligkomplekset ligger i et av de beste områdene i Orihuela Costa, foran den berømte furuskogen – Dehesa de Campoamor, med utmerket utsikt og gode forbindelser med nærliggende byer, samt motorvei. Det ligger innen gangavstand fra det berømte kjøpesenteret i La Zenia.

Pris fra € 309 900.

 

La Zenia

La Zenia har alt du trenger for å nyte livet i Spania til det fulleste. Fra spanske til internasjonale restauranter og barer, golfbaner, minigolf, gocart, kino og fantastiske strender.

La Zenia Boulevard er et topp moderne shoppingsenter med et godt utvalg av butikker og restauranter.

 

Orihuela Costa

Orihuela Costa er en kystregion i Alicante provinsen, nær grensen til Murcia, hvor du har La Manga og vakre Mar Menor.

Til tross for navnet, ligger Orihuela Costa mer enn 20 kilometer fra sentrum av Orihuela, og regionen består av badebyer som Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor og Mil Palmeras.

Med sine 16 kilometerlange idylliske kystlinje, er Orihuela Costa den ideelle destinasjonen for familier som planlegger å tilbringe mye tid på stranden. Her er alt lagt til rette for at man skal kunne tilbringe en bekymringsløs ferie, med alle nødvendige fasiliteter og tjenester, fritids attraksjoner og aktiviteter, kjøpesenter og golfbaner.


 

NEW101
 • Områder La Zenia
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol