NY Boliger med middelhavsstil i Aguas Nuevas

  €165,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Calle César Mateo Cid, Urbanización Bahía Blanca, La Mata, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03183, Spania
Til salgs Nybygg

NY Boliger med middelhavsstil i Aguas Nuevas

Calle César Mateo Cid, Urbanización Bahía Blanca, La Mata, Torrevieja, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03183, Spania
  €165,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 29, 2021 at 12:47 pm
 • ID: NEW103
 • Pris: €165,000
 • Størrelse: 67 m²
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • Boligtype: Rekkehus, Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Breezes er et nytt prosjekt i Aguas Nuevas. Det er et komplett lukket boligområde med felles svømmebasseng og boblebad, hvor du kan nyte det deilige middelhavsklimaet. Det er et utvalg av leiligheter og rekkehus.

Blant leilighetene kan du velge mellom
1. Første etasjes-leiligheter med 2 eller 3 soverom, veranda, patio og hage.
2. Toppetasjes-leiligheter, 2 soverom med terrasse og solarium.

Begge har moderne åpne kjøkken med stue, og 2 bad med gulvvarme. Prisene starter på 157 000 €.

Rekkehusene består av 3 soverom og 3 bad med gulvvarme. Første etasje har 1 soverom, 1 bad, separat kjøkken ved siden av en uteplass, stue med veranda, hage og privat parkeringsplass. I øverste etasje er det 2 soverom med bad en suite, samt med tilgang til solarium.

Urbanisasjonen ligger i et godt etablert område i Torrevieja, med en god infrastruktur hvor du har alt du trenger, for eksempel barer, restauranter, Habaneras kjøpesenter, supermarkeder, offentlig transport og bare 5 minutters kjøring til La Mata strand.

 

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.

 

NEW103
 • Områder Aguas Nuevas
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol