NY Arkitekt-designet villa i Cabo Roig

  €339,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Urbanización Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
Til salgs Nybygg

NY Arkitekt-designet villa i Cabo Roig

Urbanización Lomas de Cabo Roig, Orihuela Costa, Orihuela, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03189, Spania
  €339,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 22, 2021 at 11:42 am
 • ID: NEW090
 • Pris: €339,000
 • Størrelse: 193 m²
 • Tomt: 201 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Velkommen til Residencial El Amanecer i eksklusive Lomas de Cabo Roig. El Amanecer, som betyr soloppgangen, er et nytt lukseriøst boligkomplex som består av 22 store flotte eneboliger. Hver villa har 3 soverom og 3 bad og er designet for optimal komfort.

Disse arkitektur-villaene i moderne stil er designet for å fremme så mye naturlig lys som mulig inn til din stue. Det som karaktiserer disse villaene er deres rene linjer, store vinduer og lyse oppholdsrom.

Det flotte med dette prosjektet er at du kan være med å bestemme alle detaljer for å dekke dine behov og få drømmehuset du har ønsket deg.

Store tomter med privat hage og svømmebasseng, og man kan bygge på en kjeller om man ønsker.

Her har de tenkt på alle detaljer – som for eksempel det nydelige bassenget leveres med saltvannssystem inkludert i prisen.

Beliggenheten er fantastisk – kun 1,2 km fra stranden, 1,5 km fra La Zenia Boulevard shopping senter og 2km fra Las Ramblas Golf bane. Nærområdet er rolig og fint med en matbutikk i gangavstand.

Prisen for disse villaene starter på 339 000€ og kan variere avhengig av tomtstørrelse, beliggenhet og inventar.

Bare gi beskjed om du er interessert i mer informasjon, bilder, plantegninger, priser og tilgjengelighet – vi hjelper deg gjerne med å finne ditt drømmehus!

 

Cabo Roig

Strandbyen Cabo Roig ligger i den sørlige enden av Costa Blanca, på Orihuela Costa. Denne sjarmerende byen er hjem til flere Blå Flagg strender med en spektakulær bakgrunn av fjell, og ligger kun 10 kilometer fra Torrevieja.

Byen har brede avenyer rammet inn av palmer og frodige hager, med en fabelaktig utsikt over Middelhavet, La Manga og Mar Menor.

Cabo Roig er en populær destinasjon for golfere, og byr på et godt utvalg internasjonalt anerkjente baner.

Når det kommer til god mat, er du virkelig bortskjemt i Cabo Roig, hvor det finnes en usedvanlig stor variasjon av menyer og restauranter. Det samme gjelder utvalg av fritidsaktiviteter og underholdning, hvor ridning, tennis og dykking er noen av mange.

 

Orihuela Costa

Orihuela Costa er en kystregion i Alicante provinsen, nær grensen til Murcia, hvor du har La Manga og vakre Mar Menor.

Til tross for navnet, ligger Orihuela Costa mer enn 20 kilometer fra sentrum av Orihuela, og regionen består av badebyer som Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor og Mil Palmeras.

Med sine 16 kilometerlange idylliske kystlinje, er Orihuela Costa den ideelle destinasjonen for familier som planlegger å tilbringe mye tid på stranden. Her er alt lagt til rette for at man skal kunne tilbringe en bekymringsløs ferie, med alle nødvendige fasiliteter og tjenester, fritids attraksjoner og aktiviteter, kjøpesenter og golfbaner.

 

NEW090
 • Områder Cabo Roig
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol