NY Boligområde La Luna i El Raso

  €142,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

NY Boligområde La Luna i El Raso

  €142,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 4, 2021 at 9:40 am
 • ID: NEW015
 • Pris: €142,000
 • Tomt: 163 m²
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • Boligtype: Leilighet, Rekkehus
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

La Luna er et flott, nytt og moderne prosjekt i El Raso i Guardamar del Segura. Dette boligområdet består av luksuriøse leiligheter og moderne rekkehus.

Designet på dette prosjektet er unikt i forhold til annet du kan finne i dette området. Her har du et privat boligkompleks med et flott fellesområde med basseng som er omringet av palmer og en nydelig grønn hage. Du kan velge mellom å ha leilighet i første etasje, toppleilighet med utsikt over saltsjøen eller rekkehus.

Leilighetene består av 2 soverom, 2 bad, åpen kjøkkenløsning og stue med spiseplass.

Leilighetene i første etasje har en koselig terrasse på 20 kvm, hage og en flott oversikt over fellesområdet. Prisen på disse leilighetene starter på 142 000€.

Toppleilighetene har et stort solarium på hele 56 kvm med fantastisk utsikt over saltsjøen og naturen. Prisen på toppleilighetene starter på 162 000€.

Rekkehusene har et flott privat uteområde med terrasse, hage og et flott solarium og består av 3 soverom og 3 bad. Prisene på rekkehusene starter på 289 000€.

For flere bilder eller mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss.

 

El Raso

El Raso er en sjarmerende urbanisasjon rett utenfor kystbyen Guardamar del Segura og kun 5 minutter unna byens fantastiske hvite strender.

El Raso er kjent for sin internasjonale befolkning og har flotte restauranter, frisør, vetrinær og butikker i nærområdet.

Urbanisasjonen ligger veldig sentralt og har alt av fasiliteter i nærområde.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

NEW015

Address

 • Områder El Raso, Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol