NYE Moderne leiligheter med eget spaområde i El Raso

  €201,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

NYE Moderne leiligheter med eget spaområde i El Raso

  €201,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 4, 2021 at 9:56 am
 • ID: NEW035
 • Pris: €201,000
 • Size: 112 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • House type: Leilighet
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Dette nye og moderne leilighetskomplekset i El Raso rett utenfor Guardamar del Segura består av hele 114 leiligheter, hvor 57 er leilighetene er i første etasje med privat hage og terrasse.

Leilighetene på bakkeplan har privat hage og en terrasse som vender mot fellesområdets svømmebasseng.

Leilighetene i 2 etasje har en koselig terrasse med utsikt over fellesområde.

Toppleilighetene har en fantastisk takterrasse med utsikt over fellesområde og saltsjøen.

 

Her kan du velge mellom 2 eller 3 soverom og leilighetene består av 2 bad, en romslig stue med spiseplass og direkte utgang til uteområde.

Fellesområde i dette leilighetskomplekset er fantastisk, med basseng, hage, spa, badstue og jacuzzi.

Alle leilighetene har hver sin parkeringsplass.

Prisen starter på 201 000€.

Ta kontakt med oss for flere bilder og mer informasjon.

 

El Raso

El Raso er en sjarmerende urbanisasjon rett utenfor kystbyen Guardamar del Segura og kun 5 minutter unna byens fantastiske hvite strender.

El Raso er kjent for sin internasjonale befolkning og har flotte restauranter, frisør, vetrinær og butikker i nærområdet.

Urbanisasjonen ligger veldig sentralt og har alt av fasiliteter i nærområde.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

NEW035

Address

 • Area El Raso, Guardamar del Segura
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol