NY Luksuriøse villaer i Ciudad Quesada

  €299,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Avenida de Argentina, Ciudad Quesada, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania
Til salgs Nybygg

NY Luksuriøse villaer i Ciudad Quesada

Avenida de Argentina, Ciudad Quesada, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania
  €299,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 4, 2021 at 9:57 am
 • ID: NEW036
 • Pris: €299,000
 • Størrelse: 101 m²
 • Tomt: 265 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Villas Amay La Laguna er et nytt boligkompleks i Ciudad Quesada som består av 51 private og luksuriøse eneboliger.

Her har du valget mellom to forskjellige husmodeller, Laguna Azul og Laguna Rosa. Begge har 3 soverom med garderobe, 3 bad med gulvvarme, privat svømmebasseng og et boareal på 101 kvm.

Boligene har åpen kjøkkenløsning og en romslig stue. Takterrasse er inkludert i Laguna Azul og er valgfritt i Laguna Rosa.

Boligene er innflyttningsklare 18 måneder etter at kjøpekontrakten er signert og vil ha energisertfikat klasse B.

Prisen starter på 299 000€

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

Ciudad Quesada

Ciudad Quesada er kjent for sin internasjonale befolkning og er like travel på vinterstid som sommerstid. Byen startet som en stille og rolig urbanisasjon, men vokste fort til en liten by med alt av restauranter, barer, butikker, golfbane og internasjonale skoler.

Ciudad Quesada er en utrolig sjarmerende by og den ligger kun en 7 minutters kjøretur unna de fantastiske strendene i Guardamar del Segura og La Marina.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

NEW036
 • Områder Ciudad Quesada, Doña Pepa, Rojales
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol