NY Moderne eco-hus i Dolores

  €309,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

NY Moderne eco-hus i Dolores

  €309,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on november 30, 2022 at 11:36 am
 • ID: NEW056
 • Pris: €309,000
 • Size: 106 m²
 • Lot: 278 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • House type: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Den vakre urbanisasjonen Residential Paris III er lokalisert i den lille, spanske landsbyen Dolores, kun 10 minutter fra Guardamar del Segura og byens flotte strender.

Dette er et moderne prosjekt som tilbyr luksus og komfort.

Prosjektet består av villaer med 2 eller 3 soverom på en tomter mellom 278 og 350 kvm. Alle villaene har privat hage med eget svømmebasseng og garasje.

Prisen varierer i forhold til størrelse og ekstrautstyr.

 

Dolores

Dolores er en av de største landbyene i Vega Baja området og har et marked hver fredag som tiltrekker seg både turister og lokalbefolkning.

Denne landsbyen har også en rekke events året rundt. Oversikten over dette kan man finne på rådhuset. Byen har også et godt utvalg av restauranter og butikker.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

NEW056

Address

 • Area Dolores
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol