Moderne villaer og rekkehus med gangavstand til stranden

  €510,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

Moderne villaer og rekkehus med gangavstand til stranden

  €510,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mai 16, 2021 at 2:05 pm
 • ID: NEW160
 • Pris: €510,000
 • Størrelse: 143 m²
 • Tomt: 252 m²
 • Soverom: 4
 • Bad: 4
 • Boligtype: Rekkehus, Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Moderne boligområde i middelhavsstil beliggende i El Pinet, La Marina med utsikt over havet og gangavstand til stranden.

Boligområdet består av 2 villaer med 3 soverom og 2 tomannsboliger med 4 soverom, alle med private bassenger, terrasser, hager og parkering. Begge boligtypene er fordelt på 2 etasjer pluss en takterrasse, forskjellen mellom dem er at villaene har sine 3 soverom ovenpå og tomannsboliger har 1 nede og 3 soverom oppe. Boligene er bygget med førsteklasses materialer og veldig bra finish.

Boligområdet er inngjerdet og har kun adgang for de som bor der, dette gir en ekstra ro og sikkerhet.

 

Inkludert i prisen på boligene er følgende:

 • Garderober på alle soverom
 • Myggnetting på vinduer
 • Fullt utstyrt kjøkken med uttrekkbar vifte, vask i rustfritt stål, komfyr,og koketopp.
 • I tillegg til å ha pre installasjon av AC-kanaler.

Området ligger ved siden av et naturreservat hvor man kan se de vakre lagunene og masse forskjellige typer fugler som f.eks flamingoer, det er bare 8 minutters gange til stranden. 7 minutters kjøretur til Guardamar del Segura og 15 minutters kjøretur til Alicante flyplass.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående disse boligene.

 

La Marina

La marina er en liten landsby mellom Santa Pola og Guardamar Del Segura, i en vakker del av Costa Blanca. Byen tilbyr de aller viktigste fasilitetene som apotek, restauranter, barer, café, banker, butikker, postkontor, etc. Ta en tur til parken og slapp av under palmetrærne, eller ta med deg dine barn/barnebarn til lekeparken.

Byen har også et sportssenter med fotballbane, og tennisbane. La Marina ligger bare noen få km fra stranda, og like ved naturreservatet Salinas, med forskjellige typer fugler som feks. Flamingo!

La Marina har et typisk middelhavs-klima – mild vinter og moderat varm sommer, og har rundt 325 soldager i året!

Flyplassen i Alicante ligger kun ca 23km fra La Marina.

El Pinet er flott urbanisasjon som kun ligger ca én km fra den lille byen La Marina, 10 km fra Santa Pola, og ca 250m fra stranda! Ikke nok med det så finner du naturreservatet Salinas side om side med urbanisasjonen. Her er det mulighet å bli nabo med flamingoer, og andre spennende fugler, som bor ved saltsjøene. Det virkelig flotte og unike omgivelser!

 

El Pinet

El Pinet er en nydelig plass mellom “pueblo” (landsby) La Marina og saltsjøene utenfor Santa Pola. Det er et sjarmerende område som ligger rett foran de fredfulle strendene i La Marina (250-500m), med gjennomsiktig vann og sanddyner. Naturreservatet Salinas ligger side om side med urbanisasjonen.

Naturlandskapet i dette området er så rolig og fredfullt, at det er et paradis for fugler og dyreliv. Her er det mulighet å bli nabo med flamingoer, og andre spennende fugler. Det er virkelig flotte og unike omgivelser!

Med kort vei til La Marina by, Guardamar og Alicante, gjør det veldig spesielt. Hvis du er på jakt etter shopping, vannsport og mer action, har du alt du trenger innen få minutter.

El Pinet er det perfekte reisemål for de som søker etter en oase, hvor du kan nyte blå-flagg-strender, fantastisk natur, og et bredt utvalg av mat, kulturelle arrangementer, festivaler, sport og spansk kultur.

Det har et typisk middelhavsklima – mild vinter og moderat varm sommer, og har rundt 325 soldager i året!

Flyplassen i Alicante ligger kun ca 23km unna.

NEW160

Address

 • Områder El Pinet, La Marina
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol