Moderne rekkehus med fantastisk fellesområde i Guardamar

  €210,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Moderne rekkehus med fantastisk fellesområde i Guardamar

  €210,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 13, 2021 at 12:36 pm
 • ID: CAM10261
 • Pris: €210,000
 • Størrelse: 110 m²
 • Tomt: 130 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Byggeår: 2017
 • Boligtype: Rekkehus
 • Status: Solgt

Video

Beskrivelse

Flott moderne rekkehus med takterrasse, felles svømmebasseng, spa-område og treningsstudio i Guardamar del Segura.

Boligen har 3 soverom og 3 bad. I første etasje er det en romslig og lys stue, separat kjøkken, stort soverom og bad med dusj.

I andre etasje er det ytterligere 2 soverom, begge med eget privat bad. Det største soverommet oppe har tilgang til en stor balkong med en flott utsikt over furuskogen og Guardamar del Segura, det er også tilgang til takterrassen via denne terrassen.

Takterrassen er på hele 33 m2, hvor du kan nyte solen hele dagen og selvfølgelig den vakre utsikten du har fra den høyden.

På bakkeplan er det et romslig uteområde innredet med hagemøbler hvor du kan dra nytte av de første strålene med morgensol mens du spiser frokost.

I tillegg er det et oppbevaringsskap ved inngangen utenfor der du kan lagre sykler, personlige eiendeler eller puter osv til utemøblene når de ikke er i bruk.

Huset er flott dekorert i en ren og moderne stil. Boligen er veldig godt vedlikeholdt og fremstår som ny.

Prisen inkluderer følgende:

– Møbler

– Hvitevarer

– AC-maskiner

– Fullt utstyrte bad med gulvvarme

– Innebygde garderober i hvert av soverommene

Boligen ligger i et svært etterspurt område på grunn av sin nærhet til byen og strendene i Guardamar del Segura. Boligområdet, Los Estaños Beach har et felles svømmebasseng for voksne og barn, lekeplass, parkering, spa-område og treningsstudio. Hele området er avlukket og det er kun tilgang for beboere, dette gjør det til et trygt og rolig område. Det er bare noen få minutters gange fra byen, hvor det er alt du måtte trenge av restauranter, kafeer, matbutikker apotek osv..

 

Los Estaños & El Eden

Los Estaños er et veldig koselige boligområde like utenfor Guardamar del Segura. Det ligger rolig og fint til rett ved siden av en vernet pinjeskog med fine tur/sykkelstier.

I nærområdet har du et par gode restauranter og puber, og til og med en liten matbutikk.

Dette området har fantastisk beliggenhet – kun 1.5km fra stranden! Guardamar by og praktfulle strender er kun 5 minutter unna med bil, eller 15 minutters spasertur.

Dette området svært populært på grunn av sin perfekte beliggenhet og flotte fellesområder med basseng og hager. Los Estaños er veldig kjent for å ha et meget bra sosialt miljø.

Los Estaños er perfekt for de som ønsker å tilbringe tid i Spania året rundt, ikke bare i høysesongen.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

CAM10261

Address

 • Områder Guardamar del Segura, Los Estaños
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol