NYE Moderne og elegante villaer med nydelig utsikt til Saltsjøen

  €475,522
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Avenida del Salvador, Ciudad Quesada, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania
Til salgs Nybygg

NYE Moderne og elegante villaer med nydelig utsikt til Saltsjøen

Avenida del Salvador, Ciudad Quesada, Rojales, el Baix Segura / La Vega Baja del Segura, Alacant / Alicante, Comunitat Valenciana, 03170, Spania
  €475,522
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 23, 2021 at 12:46 pm
 • ID: ­NEW119
 • Pris: €475,522
 • Størrelse: 120 m²
 • Tomt: 232 m²
 • Soverom: 4
 • Bad: 3
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Video

Beskrivelse

Her er et prosjekt som virkelig har det lille ekstra! Villas Entrelagos er et stilig og elegant prosjekt som består av 10 skreddersydde designvillaer i et rolig of veletablert området i Doña Pepa/Ciudad Quesada.

Villas Entrelagos er bygget med veldig høy standard og boligene har flotte utsikter til saltsjøen fra terrasse og solarium. Alle tomtene er romslige og vender vest med gode solforhold og et grøntområdet like forran. de er derfor veldig luftige og private.

Her kan du velge mellom 3 type boliger:

Villa Romero: villas med tomter fra 342 m2 med alt på en etasje, 4 soverom og 3 bad, stor terrasse, parkeringsplass, eget svømmebasseng og med mulighet for solarium og kjeller. Priser fra 460 300 €

Villa Galan: villas med tomter fra 232m2 i to etasjer med 3 eller 4 soverom og 2 bad pluss en gjestetoalett. De har stor terrasse, parkeringsplass, eget svømmebasseng og med mulighet til solarium og kjeller. Priser fra 354 200 €

Villa Lirio: villas med tomter fra 232 kvm i to etasjer med 3 soverom og 3 bad. De har også stor terrasse, parkeringsplass, eget svømmebasseng og med mulighet til solarium og kjeller. Priser fra 299 500 €

Villas Entrelagos ligger i Doña Pepa som har en fabelaktig beliggenhet i forhold til landsbyer, strender og diverse aktiviteter. Området like ved er fredet, noe som gir masse muligheter for turer, sykling, osv. Området er meget pent og etablert og er kun 8 minutter fra nydelig strender i Guardamar, 10 minutter fra nærmeste golfbane og 30 minutter fra Alicante flyplass.

Ta kontakt for mer informasjon, plantegninger eller bilder av dette og lignende prosjekter. Vi hjelper deg gjerne med å finne veien til drømmeboligen

Doña Pepa

Like ved Ciudad Quesada finner du det moderne boligområdet Doña Pepa. Preget av vakre, private villaer, frodige hager og svømmebasseng. I sentrum finner du alle nødvendige fasiliteter som barer, restauranter, internasjonale supermarkeder, legesenter, spa, treningssenter, og til og med badeland og hotell.

Doña Pepa ligger nydelig til, blant appelsintrær og rett ved den blå saltsjøen og naturpark.

Vil du på stranden er du kun 10 minutter unna i bil og kan velge mellom de idylliske hvite sandstrendene enten i Guardamar eller La Mata.

Når du bor i Doña Pepa er du også i nærheten av større byer som Guardamar og Torrevieja, hvor du finner fantastisk shopping og den pulserende energien spanske byer har å by på.

Doña Pepa er perfekt for deg som vil være i nærheten av strand, by, og alle festligheter, men vil trekke seg tilbake etter en hektisk dag med et glass vin på terrassen med nydelig utsikt til saltsjø og appelsintrær.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

NEW119
 • Områder Doña Pepa
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol