Moderne leiligheter i Guardamar i gangavstand til sandstrand

  €282,950
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

Moderne leiligheter i Guardamar i gangavstand til sandstrand

  €282,950
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on desember 2, 2022 at 1:22 pm
 • ID: NEW149
 • Pris: €282,950
 • Size: 134 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2020
 • House type: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Residencial Roquetas, moderne 4-etasjes hjørnebygg i hjertet av Guardamar del Segura og bare en liten spasertur unna de hvite sandstrendene.

Leilighetene har 2 og 3 soverom, med 2 bad, en romslig lys stue med et moderne åpent kjøkken, alle med utgang til terrasse. Leilighetene er ferdigstilt med luksuriøse materialer og fremstår som lyse og åpne.

De har også en bod i kjelleren og en valgfri garasjeplass. Selges med forhåndsinstallert A/C anlegg og gulvvarme på bad.

Det som kan fremheves med dette prosjektet, er dets spektakulære beliggenhet i sentrum av byen Guardamar del Segura med alt du måtte trenge i gåavstand, også de vakre strendene i denne byen. Guardamar del Segura er bare 20 minutter med bil fra Alicante flyplass.

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon angående disse boligene.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

NEW149

Address

 • Area Guardamar del Segura
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol