Moderne leilighet med felles svømmebasseng sentralt i Guardamar

  €160,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Moderne leilighet med felles svømmebasseng sentralt i Guardamar

  €160,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on juni 17, 2022 at 12:29 pm
 • ID: CAM10276
 • Pris: €160,000
 • Size: 80 m2
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2019
 • House type: Leilighet
 • Status: Solgt

Video

Beskrivelse

Moderne leilighet med felles svømmebasseng og sentral beliggenhet i Guardamar. Balkong ut fra stuen gjør det perfekt til å nyte morgensolen, og ved inngangspartiet kan man sitte seg for å nyte kveldssolen.

Stilrent interiør med kvalitet-finish og fasiliteter som varme på badegulv, elektriske persienner i alle vinduer og fin belysning i alle rom gjør dette til en bolig som det er verdt å ta en titt på.

Endeleiligheten som ligger i 4 etasje består av en åpen løsning mellom kjøkken og stue, separert av kjøkkenbar, med tilgang til en balkong. Det er to soverom, hvor hovedsoverommet er utstyrt med innebygd klesskap og et ensuite bad med dusj. Gjesterommet er også utstyrt med klesskap og ligger vegg-i-vegg med gjestebadet (også utstyrt med dusj).

Leiligheten kommer også med to parkeringsplasser for bil på et inngjerdet fellesområdet med elektrisk port. Man har også et felles grøntområde og basseng hvor man virkelig kan ta inn den spanske solen.

Beliggenhet er ordet for denne leiligheten. På 15 minutter kan man gå til den fantastiske sanstranden (1,7 km), gjennom den koselige pinjeskogen. Også på bare 10 minutters gange har man sentrum av Guardamar fylt med koselige kafeer, restauranter og butikker. På onsdager er det marked i sentrum, rett ved kirken.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

 

CAM10276

Address

 • Area Guardamar del Segura
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol