Compare Listings

Moderne leilighet med fantastisk fellesområde i Guardamar

€169,000
+ ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Sist oppdatert mars 6, 2020 at 4:34 pm

  • ID: CAM10263
  • Pris: €169,000
  • Størrelse: 93 m²
  • Soverom: 3
  • Bad: 2
  • Year Built: 2016
  • Boligtype Leilighet
  • Status Til salgs

Beskrivelse

Fantastisk leilighet i moderne stil i første etasje med 3 soverom og 2 bad i privat boligområde med basseng, spa og treningsstudio.

Leiligheten er fordelt over en etasje. Den har en stor stue ved siden av et lyst og åpent kjøkken med frokostbar, 3 soverom hvorav hovedsoverommet har eget privat bad, i tillegg til et bad for besøkende.

I stuen er det store balkongdører mot uteplassen som slipper inn mye lys i boligen.

Ved inngangen til eiendommen er det en stor overbygd terrasse med god plass til å kose seg i solen. Det er flott møblert med god plass til å sitte å spise osv. Det er også et lite uteområde bak, med utgang fra to av soverommene hvor vaskemaskin og varmtvannsbereder er plassert. Her er det også plass til å lagre sykler og andre ting ved behov.

Leiligheten selges fullt møblert og med alle hvitevarer, i tillegg til at det har AC-system og gulvvarme på bad og garderober i hvert av soverommene.

Det er en flott investeringsmulighet siden prisen er veldig konkurransedyktig og boligen ligger i et svært etterspurt boligområde, med felles svømmebassenger, spa, treningsstudio og barneområde for barn og ikke minst nærhet til byen Guardamar del Segura med sine flotte sandstrender, restauranter og kafeer.

 

Los Estaños & El Eden

Los Estaños er et veldig koselige boligområde like utenfor Guardamar del Segura. Det ligger rolig og fint til rett ved siden av en vernet pinjeskog med fine tur/sykkelstier.

I nærområdet har du et par gode restauranter og puber, og til og med en liten matbutikk.

Dette området har fantastisk beliggenhet – kun 1.5km fra stranden! Guardamar by og praktfulle strender er kun 5 minutter unna med bil, eller 15 minutters spasertur.

Dette området svært populært på grunn av sin perfekte beliggenhet og flotte fellesområder med basseng og hager. Los Estaños er veldig kjent for å ha et meget bra sosialt miljø.

Los Estaños er perfekt for de som ønsker å tilbringe tid i Spania året rundt, ikke bare i høysesongen.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

CAM10263

Adresse

  • Område: Guardamar del Segura, Los Estaños
  • Land: Spain

Kontaktinformasjon

Daniela
Daniela
+47 21 38 21 50+34 665 822 336

Forespørsel om denne eiendommen