Moderne leilighet i første etasje med bil inkludert

  €185,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Moderne leilighet i første etasje med bil inkludert

  €185,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 20, 2021 at 2:03 pm
 • ID: CAM10264
 • Pris: €185,000
 • Størrelse: 93 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2016
 • Boligtype: Leilighet
 • Status: Solgt

Beskrivelse

Fantastisk leilighet i moderne stil i første etasje med 3 soverom og 2 bad i privat boligområde med basseng, spa og treningsstudio. Denne flotte leiligheten kommer med egen bil!

Leiligheten er fordelt over en etasje. Den har en stor stue ved siden av et lyst og åpent kjøkken med frokostbar, 3 soverom hvorav hovedsoverommet har eget privat bad, i tillegg til et bad for besøkende. I stuen er det store balkongdører mot uteplassen som slipper inn mye lys i boligen.

Ved inngangen til eiendommen er det en stor overbygd terrasse med god plass til å kose seg i solen. Det er flott møblert med god plass til å sitte å spise osv. Leiligheten selges fullt møblert og med alle hvitevarer, i tillegg til at det har AC-system og gulvvarme på bad og garderober i hvert av soverommene.

Det er en flott investeringsmulighet siden prisen er veldig konkurransedyktig og boligen ligger i et svært etterspurt boligområde, med felles svømmebassenger, spa, treningsstudio og barneområde for barn og ikke minst nærhet til byen Guardamar del Segura med sine flotte sandstrender, restauranter og kafeer.

 

Los Estaños & El Eden

Los Estaños er et veldig koselige boligområde like utenfor Guardamar del Segura. Det ligger rolig og fint til rett ved siden av en vernet pinjeskog med fine tur/sykkelstier.

I nærområdet har du et par gode restauranter og puber, og til og med en liten matbutikk.

Dette området har fantastisk beliggenhet – kun 1.5km fra stranden! Guardamar by og praktfulle strender er kun 5 minutter unna med bil, eller 15 minutters spasertur.

Dette området svært populært på grunn av sin perfekte beliggenhet og flotte fellesområder med basseng og hager. Los Estaños er veldig kjent for å ha et meget bra sosialt miljø.

Los Estaños er perfekt for de som ønsker å tilbringe tid i Spania året rundt, ikke bare i høysesongen

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreste strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

CAM10264

Address

 • Områder Guardamar del Segura, Los Estaños
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol