Moderne eksklusive villaer på én flate i Benijofar eller Ciudad Quesada

  €389,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

Moderne eksklusive villaer på én flate i Benijofar eller Ciudad Quesada

  €389,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 29, 2021 at 1:29 pm
 • ID: NEW157
 • Pris: €389,000
 • Størrelse: 239 m²
 • Tomt: 361 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Byggeår: 2020
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Villas Paris, eksklusive hjem i moderne stil på en flate, i Benijofar eller Ciudad Quesada.

Unikt hus på grunn av design og utførelse, med 3 soverom, 2 bad, kjeller, takterrasse og privat basseng. Boligen er veldig lyst og romslig på grunn av sin perfekte distribusjon med alt på bare en flate, noe som gir en følelse av total komfort. Husene er fra 224-239 m2, og tomtestørrelse fra 278-361 m2

Gjennomgående i hele boligen er store balkongdører som kan åpnes ut mot hagen, det er direkte tilgang til det flotte uteområdet og bassenget fra alle soverom og stue. Dette er en luksus da man kan gå direkte fra sengen og rett ut i bassenget for et herlig morgenbad.

Boligene er bygget av Vermell, en anerkjent byggherre i området, kjent for sine høykvalitets materialer, eksklusive design og bra detaljer i finishen. Til tross for at boligen har et moderne og eksklusivt design, er det lagt vekt på å ha detaljer på fasaden i jordfarger som gir boligen en flott middelhavsstil.

 

Inkludert i prisen er :

Basseng med boblebad og fossefall

Elektriske persienner

Bosch hvitevarer

Fullt utstyrte bad

Innendørs og utendørs belysning

Ferdigstilt hage

Takterrasse

Kjeller

 

Ciudad Quesada

Det som en gang startet som et lite boligstrøk blant sitrustrær, vokste seg fort til å bli den lille landsbyen Ciudad Quesada. Ciudad Quesada er et kjempe koselig området med et sjarmerende og livlig senter, kun 7 minutter med bil fra nydelige strender og strandbyene Guardamar og La Mata.

Ciudad Quesada er veldig internasjonalt, men i motsetning til andre boligstrøk og tettområder der det er mange utlendinger, er det like mye liv her i vintermånedene som på sommeren. Dette er et utmerket valg for de som planlegger å tilbringe mer enn et par uker i året i Spania.

Her har du alt du trenger innen korte avstander, som butikker, restauranter, barer, golfbaner, samt flere internasjonale skoler, deriblant den Norske Skolen.

Her har du også tilgang på gode helse og behandlingssentre, og Ciudad Quesada har et eget bystyre og politi.

Benijofar

Gjemt mellom appelsinåkre ligger den lille perlen Benijofar, bare et par kilometer innenland fra Guardamar del Segura. Benijofar en typisk spansk liten landsby med sin tidsløse sjarm og tradisjoner på den ene hånden og som omfavner deg og ønsker velkommen nykommere fra hele verden på den andre.

Midt i byen finner du kirken og et koselig torg som er rammet inn av hyggelige kafeer og gode restauranter, samt banker, butikker, dagligvarehandler, en slakter, et medisinsk senter, bibliotek og grønne parker. Her finnes det også gode bussforbindelser til større byer som Almoradi, Guardamar og Torrevieja.

Benijofar er det ideelle stedet å bo for de som vil være i nærheten av kyst og badebyene, men som også ønsker å ta større del i den spanske hverdagen, og nyte den varme atmosfæren man finner i en spansk pueblo. Her er det et levende felleskap året rundt med mange arrangementer og festligheter, hvor spanjolene stolt viser fram sine tradisjoner og samtidig inkludere deg i dem.

Byen har beholdt mye av sin originale arkitektoniske stil med små brosteinsgater og typiske pueblo hus, samtidig som du finner flere nye boligprosjekter, med moderne design.

 

NEW157

Address

 • Områder Benijofar, Ciudad Quesada
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Daniela
 • Daniela