Moderne villa nær stranden i Guardamar

  €835,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Nybygg

Moderne villa nær stranden i Guardamar

  €835,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on mars 25, 2020 at 10:06 am
 • ID: NEW148
 • Pris: €835,000
 • Størrelse: 344 m²
 • Tomt: 281 m²
 • Soverom: 3
 • Bad: 3
 • Byggeår: 2019
 • Boligtype: Villa
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Luksuriøs villa i moderne stil med privat basseng i hjertet av Guardamar del Segura i andre linjen fra stranden.

Huset er fordelt på 2 etasjer med totalt 3 soverom og 3 bad. I første etasje er det en romslig og veldig lys stue omgitt av vinduer som kan åpnes helt opp som gir full tilgang til det private bassenget med utsikt over stranden. Kjøkkenet er moderne og åpent mot stuen. I samme etasje er det et lite vaskerom med plass til vaskemaskin osv, og det er også et stort bad.

I øverste etasje er det 3 soverom, alle med utsikt over sjøen og tilgang til en terrasse. Hovedsoverommet har eget bad og spektakulær utsikt over kysten. På toppen av huset er det en 75 m2 stor takterrasse, hvor du har en helt utrolig panoramautsikt over stranden og havet. Denne utsikten er helt ubeskrivelig. Du må være der for å føle den fantastiske følelsen av frihet når du ser utover det store havet og kan kjenne sjøluften.

Huset har også en stor kjeller, veldig romslig med mulighet for å designe den slik du ønsker. Huset selges med forhåndsinstallasjon av AC via kanaler, i kjelleren vil det legges opp til egen A/C maskin, gulvvarme på badene i øverste etasje, garderober i alle rom og fullt utstyrte bad.

Dette flotte huset med sin utrolige bra beliggenhet, i hjertet av byen Guardamar del Segura og gåavstand til de vakre hvite sandstrendene, er virkelig verdt å vurdere, da dette er en “once in a lifetime opportunity”

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

NEW148

Address

 • Områder Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Daniela
 • Daniela