Lys leilighet med fellesbasseng og utsikt over solnedgang i Guardamar

  €110,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Solgt Brukt bolig

Lys leilighet med fellesbasseng og utsikt over solnedgang i Guardamar

  €110,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 24, 2023 at 2:04 pm
 • ID: CAM10280
 • Pris: €110,000
 • Size: 70 m2
 • Soverom: 2
 • Bad: 1
 • Byggeår: 2006
 • House type: Leilighet
 • Status: Solgt

Beskrivelse

Lys og romslig leilighet med utsikt over Segura elven i Guardamar.

Boligen ligger i tredje etasje, men det er heis i bygningen. Det er en stor flott terrasse med utsikt rett til elven hvor du kan sitte og nyte flotte solnedganger. Hele leiligheten er malt i lyse farger og har store vindusflater i alle rom, dette gjør at den er gjennomgående lys og luftig.

Boligen består av to soverom, det ene med innebygd garderobe og begge med direkte tilgang til terrassen. Det er et moderne og stort bad. Kjøkkenet har stor åpning mot stuen som har skyvedører, og en glassdør som går rett ut til terrassen. Ved siden av kjøkkenet så er det også et eget vaskerom med god plass til vaskemaskin og annen lagring. Det er også A/C via kanaler i taket.

Det er et stort felles svømmebasseng og lekeplass til barna, og også egen parkeringsplass og privat bod.

Boligen ligger i et rolig område med flott natur, med ca. 10 minutter å gå ned til havnen i Guardamar, med alle sine vann aktiviteter, hvor du både kan windsurfe og leie deg en vannskuter for dagen. Det er også en flott restaurant der hvor man kan nyte livet fra morgen til kveld.

Det er også bare 10 minutter gåtur inn til sentrum av byen hvor det er et yrende liv hele året, Guardamar er kjent for sine flotte hvite sandstrender.

Distanse til strand: 1,4 km.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

CAM10280

Address

 • Area Guardamar del Segura
 • Country Spania

Contact information

Vis prospekter

Request information about this property

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol