NYE Luksusleiligheter med spektakulær utsikt i Torrevieja

  €169,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger
37°57'59.1"N 0°44'13.7"W
Til salgs Nybygg

NYE Luksusleiligheter med spektakulær utsikt i Torrevieja

37°57'59.1"N 0°44'13.7"W
  €169,900
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on april 26, 2021 at 8:19 pm
 • ID: NEW113
 • Pris: €169,900
 • Størrelse: 113 m²
 • Soverom: 2
 • Bad: 2
 • Boligtype: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Laguna Beach Resort er et eksklusivt boligkompleks som ligger rett ved naturparken La Mata og Torrevieja, med spektakulær utsikt over den rosa lagunen og Middelhavet.

Dette luksuriøse boligområdet består av 24 villaer og 64 moderne leiligheter med felles hageområde og et stort basseng, chillout-området og barneområdet.

Leilighetene er moderne og lyse og har 2 soverom og 2 bad. Stue og spisestue er romslig og åpent med et stilig moderne kjøkken. Man har mulighet for å legge til et tredje soverom om man ønsker.

Leilighetene i første etasje har store terrasser både foran og bak og prisene starter fra € 169 900

Toppetasjes leilighetene har en stor takterrasse på 74 kvm med spektakulær utsikt og prisene på disse starter fra € 179.900

En privat innendørs parkeringsplass er inkludert i prisen.

Laguna Beach Resort ligger i Los Balcones, som er et rolig og naturskjønt område rett utenfor Torrevieja by. Innen gangavstand har du flere fasiliteter som restauranter, butikker og et kommersielt sentrum med et hotell.

Ta kontakt for mer informasjon, plantegninger eller bilder av dette og lignende prosjekter. Vi hjelper deg gjerne med å finne veien til drømmeboligen 🙂
 

Torrevieja

Torrevieja er en av hovedbyene på Costa Blanca, og ligger en 40 minutters kjøretur sør for flyplassen i Alicante. Her kan du la øynene hvile på fantastiske hvite strender med det klareste vann du noen gang har sett, hvorav de fleste av dem er tildelt Blått Flagg.

Takket være at Torrevieja er omgitt av de to store, vakre saltvannsinnsjøene kalt Salinas de Torrevieja, i kombinasjon med lufttemperaturen i området, har WHO tildelt denne regionen tittelen “verdens sunneste sted å bo”.

Strandpromenaden og marinaen i denne spennende og dynamiske byen trekker til seg besøkende fra hele verden.

Når solen skinner tilbyr Torrevieja et bredt utvalg aktiviteter og underholdning for hele familien, og når den går ned våkner Torreviejas til live igjen med fantastiske restauranter, barer og nattklubber.

Torrevieja er et veldig bra sted for shopping, og du finner bokstavelig talt alt her, enten i de store kjøpesentrene, små boutiques i sidengatene eller på utendørsmarkedene.
 

NEW113
 • Områder Los Balcones, Torrevieja
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol