Koselig leilighet med fantastisk beliggenhet i Guardamar

  €115,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger
Til salgs Brukt bolig

Koselig leilighet med fantastisk beliggenhet i Guardamar

  €115,000
  + ca. 13% skatt og omkostninger

Detaljer

Updated on februar 2, 2021 at 12:38 pm
 • ID: CAM10168
 • Pris: €115,000
 • Soverom: 3
 • Bad: 2
 • Boligtype: Leilighet
 • Status: Til salgs

Beskrivelse

Solrik leilighet med flott beliggenhet i Guardamar del Segura.

Leiligheten har 3 fine soverom, et rom med dobbeltseng, et med to enkeltsenger og et soverom med en enkeltseng. Alle soverommene har garderober og hovedsoverommet har et eget bad med dusj og det andre baderommet har et badekar.

Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap/fryser og har en egen dør ut til et oppevaringsrom. Stuen er lys og har direkte tilgang til en flott og solrik terrasse med utsikt til fellesbasseng og natur.

Det er et klimaanlegg som går igjennom hele leiligheten og alle møbler og hvitevarer er inkludert i prisen.

Dette leilighetskomplekset er privat og har felles svømmebasseng og hage. Hver leilighet har sin egen parkeringsplass og et oppbevaringsrom i kjelleren.

Leiligheten er en veldig god invistering, ettersom denne delen av Guardamar er populær for leietakere. Leie av denne leiligheten kan variere fra 3000-7000 nok.

Beliggenheten til denne koselige leiligheten kunne ikke vært bedre og du kan gå til både byen og stranden. Leiligheten ligger i en moderne del av Guardamar og rett ved Segura elven, hvor du har flotte sykkel og gangstier ned til havnen.

 

Guardamar del Segura

Guardamar del Segura betyr vokteren av Segura elven, og er en sjarmerende liten kystlandsby som ligger mellom Torrevieja og Panta Pola, kun 30 minutter fra flyplassen. Det er her i denne idyliske byen vi holder til, på nordenden av hovedgaten.

Her i Guardamar finner du noen av Spanias vakreset strender, samt sanddyner og pinjeskog som gir denne byen sin unike sjarm.

Koselig middelhavsstil med et godt utvalg av moderne og tradisjonelle steder å spise, drikke og handle. Dette er en by som aldri sover, og som er livlig året rundt med fiestaer og andre kulturelle arrangementer uten lange mellomrom.

Her finner du alt du trenger; banker, hoteller, butikker, og en stor busstasjon med gode transportforbindelser. Hver onsdag holdes det et populært gatemarked som blåser hele byen opp med liv.

I sentrum av byen finner du den grønne lungen Reina Sofia. Den vakre parken har en stor dam med ender, skilpadder og påfugler, samt flere lekeplasser til barna.

Fra mars til oktober settes det opp en fornøyelsespark rett nedenfor Reina Sofia parken, i tillegg til et kveldsmarked hvor du kan finne alle slags pyntegjenstander og mange andre gode kjøp.

Chollo-gaten stenges for biler, restaurantene bærer bord ut i gaten, og du får muligheten til å nyte nydelig tapas, italiensk pizza, kinesiske nudler og argentinsk stek, i en deilig sosial atmosfære.

Du kan finne mange flotte eiendommer i Guardamar nær sentrum, ved marinaen eller ved elven. Ideelt for de som liker å være nær alt, og med både by og strand innen gangavstand, klarer man seg godt uten bil.

I områdene rundt Guardamar har du flere vakre tettsted og boligområder, som Playa Moncayo, Los Estaños og Eden, La Marina og La Esquera.

 

CAM10168

Address

 • Områder Guardamar del Segura
 • Land Spania

Kontaktinformasjon

Vis prospekter

Forespørsel om denne eiendommen

Compare listings

Compare
Camarsol
 • Camarsol